Yandex Metrica

Sitede Ara

Simge Sağın'ın İcardi çıkışı olay oldu! Sözleriyle sosyal medyayı salladı!

Simge Sağın'ın İcardi çıkışı olay oldu! Sözleriyle sosyal medyayı salladı!

Galatasaray'ın ünlü futbolcusu Mauro İcardi'nin eşi Wanda Nara tarafından terk edildi. Bir süre ise İcardi'nin adı Simge Sağın ile aşk dedikodularına karışmıştı. Sağın'ın ise İcardi hakkında sarf ettiği sözler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Yaşam

15.07.2024, 12:25

Galatasaray'ın sevilen oyuncularından olan Arjantin asıllı ünlü futbolcu Mauro İcardi, eşi Wanda Nara tarafından terk edilmişti. 

'Ona olan aşkım hiç bitmeyecek' demişti! Hülya Avşar'dan şaşırtan Acun Ilıcalı hamlesi! 'Ona olan aşkım hiç bitmeyecek' demişti! Hülya Avşar'dan şaşırtan Acun... Haberi Görüntüle

PİŞMAN OLMADIĞINI SÖYLEMİŞTİ

Wanda Nara sosyal medya hesabından açıklama yaparak,  "Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken bin kat daha fazlasını denemek de hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, o çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım." demiş ve İcardi'yi takipten çıkartmıştı. 

Galatasaray maçlarında İcardi'nin attığı gollerden sonra şarkıcı Simge Sağın'ın 'Aşkın Olayım' şarkısı stadyumda yükselmiş, ikilinin isimleri sık sık yan yana anılmaya başlamıştı. 

Sezen Aksu yalısını temizlerken görüntülendi! Pijamalı ev halleri çok konuşuldu! Sezen Aksu yalısını temizlerken görüntülendi! Pijamalı ev halleri çok konuşuldu! Haberi Görüntüle

SİMGE SAĞIN'DAN BOMBA SÖZLER

Aralarında çıkan aşk dedikodularını birçok kez yalanlayan Simge Sağın'dan şaşırtan bir çıkış geldi. Simge Sağın, "Yakışıklı şarkısı söylenecekse Icardi'ye söylenmeli, gördüğüm en yakışıklı futbolculardan biri" demesi sosyal medya da hayranlarını şaşkına çevirdi. 

Habere Tepki Ver

1

0

1

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading