Simge Sağın'ın imalı paylaşımı ortalığı karıştırdı! Ünlü şarkıcı Wanda Nara ile ayrılan İcardi'ye gönderme mi yaptı?

Simge Sağın'ın imalı paylaşımı ortalığı karıştırdı!  Ünlü şarkıcı Wanda Nara ile ayrılan İcardi'ye gönderme mi yaptı?

Galatasaray'ın ünlü futbolcusu Mauro İcardi'den boşanma kararı alan Wanda Nara sosyal medya hesabından ayrılacaklarını duyurmuştu. Çiftin ayrılık ahberlerinden sonra Simge Sağın'ın paylaşımı ise ünlü futbolcuya gönderme mi? sorusunu akıllara getirdi. İcardi ile adı aşk haberlerine karışan Simge Sağın'ın ne cevap vereceği ise merak ediliyor. 

Yaşam

12.07.2024, 11:27

Simge Sağın'ın 'Aşkın Olayım' şarkısının Galatasaray stadlarında İcardi'nin gol sevinci sonrasında çalınmasının ardından ikilinin ismi aşk dedikodularına karışmıştı. 

Simge Sağın İcardi'nin Wanda Nara ile evli olduğunu belirterek haberlerin doğru olmadığını vurgulamıştı. 

Elma fidanı dikti, armut çıktı! Armutun tadına baktığında ise bakın ne çıktı Elma fidanı dikti, armut çıktı! Armutun tadına baktığında ise bakın... Haberi Görüntüle

AYRILIK HABERLERİ SONRASI İMALI PAYLAŞIM

Ancak geçtiğimiz günlerde Wanda Nara'nın Mauro İcardi'den ayrılacağını açıklamasının ardından Simge Sağın'ın paylaşımı olay oldu.

Şarkıcı Simge Sağın'ın akşam saatlerinde pilates stüdyosundan yaptığı paylaşımda, 'Şimdi değilse ne zaman?' notunu düşmesi kafaları karıştırdı.

Çorum'da 8 kişi mantardan zehirlendi! Mantarları bakın nereden almışlar Çorum'da 8 kişi mantardan zehirlendi! Mantarları bakın nereden almışlar Haberi Görüntüle

KONSERİNDEKİ SÖZLERİ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

İcardi ve Wanda Nara'nın ayrılık haberlerinin çıktığı günlerde, Simge Sağın Alaçatı konserinde hayranlarıyla dertlemiş, 'Bu bekarlık bizim kanımıza mı işledi? Ülkece bekarız yani! Ne olacak bu iş böyle? O zaman aşıklar için söyleyeceğim'' demişti .

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading