Yandex Metrica

Sinan Akçıl ile iki kez evlenip boşanmıştı! Burcu Kıratlı neden boşandıklarına ilişkin yeni bir itirafta bulundu!

Sinan Akçıl ile iki kez evlenip boşanmıştı! Burcu Kıratlı neden boşandıklarına ilişkin yeni bir itirafta bulundu!

2019 yılında görkemli bir törenle dünyaevine giren ancak 9 ay sonra yolları ayıran çift 2021 yılında yeniden nikah masasına oturmuş kısa bir süre sonra tekrar boşanmıştı. Aradan yıllar geçmesin rağmen ikilinin ilişkileri hakkında açıklamalrı bitmedi. Burcu Kıratlı'dan evliliklerinin bitme nedenine ilişkin yeni bir açıklama daha geldi. 

Yaşam

26.06.2024, 16:21

2019 yılında Amsterdam'da dünyaevine giren ünlü çift Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı 9 ay evli kalmalarının ardından inişli çıkışlı ilişkileri ayrılık getirmiş çift kısa bir süre sonra boşanmıştı.

Şubat 2021 yılında ikinci kez nikah masasına oturan ünlü çift yeniden boşanma kararı aldı ve Burcu Kıratlı'da boşanma nedenine ilişkin itirafta bulunmuştu.

Konserlerden en çok kazanan sanatçı belli oldu! Zirveyi 12 milyon TL ise o isim kaptı! Konserlerden en çok kazanan sanatçı belli oldu! Zirveyi 12 milyon... Haberi Görüntüle

''SANATÇILARIN BİRLİKTE OLMASI TEHLİKELİ''

Kıratlı, Ceyda Düvenci'ye, ''İki sanatçının birlikte olması çok tehlikeli. Bu durum ya ikisini çok iyi besler, çok acayip bir şey çıkar ama o nadirdir. Ya biri çok beslenir, diğeri körelir. Biri birinin ilhamı olur, diğeri olamaz.'' demişti.

Sinan için ilham kaynapıydım diyen Kıratlı, ''Bende delilik, aşk, eğlence, kavga, drama queen'lik, kavga var. O beslenebiliyordu.' demişti. 

Demet Akalın'ın  evi sosyal medyada gündem oldu! Takipçileri salondaki o detaya yorum yağdırdı! Demet Akalın'ın evi sosyal medyada gündem oldu! Takipçileri salondaki o... Haberi Görüntüle

''İŞİMİ İLİŞKİME ÇOK YANSITTIM''

İşini çok sevdiğini ve evliliklerine yansıttğını açıklayan Kıratlı, ''Ben oyuncu olarak bir noktadan sonra beslenememeye başladım ve işime aşık bir kadın olduğum için ilişkime çok yansıttım. Onu yemeye başladım. O üretiyor, müthiş bir şey ama ben üretemiyorum. Bu da benim için ilişki bitmesi için en büyük sebep.'' açıkladı.

Sosyal medya Nejat İşler'i konuşuyor! Bankanın reklam filminden para yerine farklı bir talepte bulundu! Gündeme oturdu! Sosyal medya Nejat İşler'i konuşuyor! Bankanın reklam filminden para yerine... Haberi Görüntüle

KIRATLI'DAN 'AŞIRI KISKANÇTI' AÇIKLAMASINA CEVAP

Sinan Akçıl ise, Kıratlı hakkında, ''Aşırı kıskançtı. Aşırının ötesinde'' diye cevap vermişti. O açıklama sonrası ise Kıratlı, "Ben geçtiğimiz gün böyle bir açıklamaya denk geldim. Ancak biraz abartıldığını düşünüyorum, çünkü kıskançlık tek taraflı bir şey değil. Sinan sanırım konuşulmak istendiği için birazcık abarttı.'' dedi.

Kıskançlık yoksa ilişki yok diyen Kıratlı, ''Bir ilişkide kıskançlık yoksa o ilişki de yok demektir zaten. Yine her zamanki gibi büyütüldüğünü ve abartıldığını düşünüyorum" dedi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading