Yandex Metrica

Sitede Ara

Son paylaşımı sosyal medyada viral oldu! Neslihan Atagül'ün fotoğrafına eşi Kadir Doğulu'dan esprili yorum!

Son paylaşımı sosyal medyada viral oldu! Neslihan Atagül'ün fotoğrafına eşi Kadir Doğulu'dan esprili yorum!

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa eşi Kadir Doğulu'dan esprili yorum yapıldı. Doğulu 'Ben 4-D'den Kadiy. Tanışabilir miyiz?'' yorumu sosyal medyada viral oldu. 

Yaşam

28.07.2024, 16:24

Kara Sevda, Yaprak Dökümü, Sefirin Kızı, Fatih Harbiye, Gecenin Ucunda gibi dizilerde rol alan 31 yaşındaki ünlü oyuncu  2016 yılında Kadir Doğulu ile dünyaevine girmişti.

Kadir Doğulu'nun geçtiğimiz yıllarda eşi Atagül'ü aldattığı iddiaları büyük yankı uyandırmış, Doğulu'nun partide bir kadınla samimi halleri büyük yankı uyandırmıştı.

 

Çift geçtiğimiz günlerde evliliklerinin 8. yıldönümünü kutlamıştı. Son olarak ise ünlü oyuncu Atagül sosyal medya hesabından resim yaparken çektiği fotoğrafı instagram hesabından paylaştı. Atagül, "2-B sınıfından Neslihan arkadaşımız motor becerilerini geliştiriyor" notuyla paylaşımda bulunurken, eşi Kadir Doğulu'da esprili bir yorumda bulundu.

Kadir Doğulu ise sosyal medya hesabından eşinin fotorğafının altına, "Merhaba 2-B'den Neslihan, ben 4-D'den Kadiy, senden hoşlanıyorum, benimle çıkar mısın? Evet mi, hayır mı?"  dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading