Yandex Metrica

Sosyal medya bu genci konuşuyor! Çektiği videolar ile dükkanının reklamını yaptı milyonlarca izlenmeye ulaştı!

Sosyal medya bu genci konuşuyor! Çektiği videolar ile dükkanının reklamını yaptı milyonlarca izlenmeye ulaştı!

Sosyal medyada bir köftecide çalışan gencin amatörce çektiği video ve geçişlerle işin uzmanlarına taş çıkardı. Yaptığı video editleriyle dükkanının tanıtımını yapan genç tüm dünyada binlerce izlenmeye ulaşarak büyük beğenşi topladı.

Yaşam

16.09.2024, 16:31

Sosyal medya hesabı Instagram'da sürekli keşfete düşen ve köftecide çektiği videolarla tanınan genç milyonlarca izlenme ile tüm dünyada viral oldu. Video editleri ile gündem olan gencin videoları binlerce beğeniye ulaştı. 

13 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 13 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

DÜKKANDA ÇEKTİĞİ VİDEOLARA BEĞENİ YAĞDI

Instagram üzerindne çekyiği videoları paylaşan köftecide çalışan gencin videosu sosyal medyada büyük beğeni topluyor. Komik videoları kendi tarzı ile birleştiren ve çalışan köftecinin reklamlarını yapan gencin paylaşımları milyonlarca beğeni aldı. 

Pandemi öncesi döneme geri dönüyorlar! Amazon'dan çalışanlarına 'Ofise gelin' çağrısı Pandemi öncesi döneme geri dönüyorlar! Amazon'dan çalışanlarına 'Ofise gelin' çağrısı Haberi Görüntüle

MİLYONLARCA İZLENMEYE ULAŞTI

Antalya'da bir köftecide çalışan genç dükkanın tanıtımını yapmak için amatör olarak çektiği videolarla ve sergilediği oyunculukla tüm dünyada ses getirdi. Binlerce beğeni ve milyonlarca izlenmeye ulaşan gencin videolarına yorum yağdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading