Yandex Metrica

Sosyal medya bu görüntülerle ikiye bölündü! Ünlü sanatçı arkadaşıylda dans etti, sevgilisi usulca izledi!

Serkay Tütüncü ile sevgili olan Zeynep Bastık Harbiye konseri sonrası yakın çevresiyle after party yaptı. Zeynep Bastık burada yakın arkadaşı Baran Mengüç’le dans edip kendinden geçerken sevgilisi Serkan Tütüncü bir köşede gülerek izledi.  

Yaşam

02.07.2024, 17:06

Zeynep Bastık, Harbiye konseri sonrası yapılan partide erkek arkadaşıyla partide dans etti, sevgilisi Serkay Tütüncü bir köşeden gülümseyerek onları izledi. O anlar sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.Zeynep Bastık’ın Harbiye konseri sonrası yapılan partide arkadaşı Baran Mengüç ile dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Denize kendilerini zor attılar! Burcu Esmersoy, Ivana Sert, Deren Talu! İşte ünlülerin Bodrum ve Çeşme tatillerinden renkli manzarlar Denize kendilerini zor attılar! Burcu Esmersoy, Ivana Sert, Deren Talu!... Haberi Görüntüle

GÜLÜMSEYEREK ONLARI İZLEDİ! 

Zeynep Bastık erkek arkadaşıyla partide dans etti, sevgilisi Serkay Tütüncü bir köşeden gülümseyerek onları izledi. O anlar sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Kimi "Ne gereksiz ya sevgilinin yanında" derken kimi ise "Ne güzel çift", "Kadın arkadaşıyla dans etmiş ne var" dedi.

Dilan Polat ve Engin Polat'ın, Banu Parlak'a saldırı davasında tutuksuz yargılanmasına karar verildi! Dilan Polat ve Engin Polat'ın, Banu Parlak'a saldırı davasında tutuksuz... Haberi Görüntüle

"AŞK VARSA HER ŞEY GÜZEL"

Zeynep Bastık, Serkay Tütüncü ile dudak dudağa yakalanmıştı. Birbirlerini tanıma aşamasında olduklarını söyleyen çift yeni aşka yelken açtı.

"Sevgilinizin bir kadın tarafından beğenilmesi sizi kıskandırır mı?" sorusuna Bastık, "Hiç kıskanmıyorum. Birlikte parlıyoruz gibi hissediyorum. Bu çok hoşuma gider. Bu kişinin özgüveniyle alakalı bir durum. O toksik şeyler bizde yok, eledik onları. Hayat güzel, yaşamak güzel. Aşk varsa her şey güzel" yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading