Yandex Metrica

Sosyal medya Nejat İşler'i konuşuyor! Bankanın reklam filminden para yerine farklı bir talepte bulundu! Gündeme oturdu!

Sosyal medya Nejat İşler'i konuşuyor! Bankanın reklam filminden para yerine farklı bir talepte bulundu! Gündeme oturdu!

Ünlü oyuncu Nejat İşler, bir bankanın reklan filmi için seslendirme teklifi aldı. Ünlü oyuncu para yerine bankadan öğrencilere bus vermesini istedi. Banka bin öğrenciye burs vereceklerini belirtirken İşler ise sayının 5 bine çıkartılmasını talep etti. Banka ise İşler'in teklifini kabul etmesinin ardından sosyal medyada gündem oldu.

Yaşam

01.07.2024, 11:36

Aliye, BehzatÇ., Barda, Aile, Gülbeyaz gibi projelerde yer alan 52 yaşındaki ünlü sanatçı Nejar İşler dizi ve film projelerinin yanı sıra reklam filmlerinde de boy göstermeye devam ediyor.

Karayip Korsanları'nın yıldızıydı! Ünlü oyuncu köpekbalığı saldırısında feci şekilde can verdi! Karayip Korsanları'nın yıldızıydı! Ünlü oyuncu köpekbalığı saldırısında feci şekilde can... Haberi Görüntüle

BANKADAN PARA YERİNE BURS TALEP ETTİ

Ekranların sevilen yüzlerinden olan İşler'in yeni bir bankanın reklam filminde selendirme tekflifi aldığı öğrenili. Ünlü oyuncu ise gelen teklife ilişkin para istemediğini belirterek bankadan öğrencilere burs vermesini talep ettiği öğrenildi. 

'Derin Talu sinirlenince sırtımı ısırdı' dedi! Ünlü iş adamından darp iddialarına ilginç savunma! 'Derin Talu sinirlenince sırtımı ısırdı' dedi! Ünlü iş adamından darp... Haberi Görüntüle

BANKA TEKLİFİ KABUL EDİNCE GÜNDME OLDU

Bankanın ise İşler'in teklifine olumlu baktıklarını bin öğrenciye burs verceklerini duyurdu. Ancak İşler teklifi yetersiz bularak 5 bin öğrenciye burs verilemsini istedi. Banka ise Nejat İşler'in teklifini kabul ettiği öğrenildi. 

Banka ve İşler'in arasındaki anlaşma ise sosyal medyada 'helal olsun' sözleriyle sosyal medyada gündem  oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading