Survivor Nagihan Karadere pes dedirtti! 10 kilo veren ünlü yarışmacının değişimi gündem oldu!

Survivor Nagihan Karadere pes dedirtti! 10 kilo veren ünlü yarışmacının değişimi gündem oldu!

Türkiye'nin sevilen programlarından olan Survivor All Star programında yarışan milli atlet Nagihan Karadere sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla gündem oldu. Ünlü yarışmacının 10 kilo verdiği öğrenilirken görenler tanıyamadı.

Yaşam

17.07.2024, 16:33

Survivor All Star 2024'e damgasını vuran Türkiye'nin sevilen yarışmacılarından olan Nagihan Karadere bu yıla damgasını vurdu.

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumyla hazırlanan Survivor All Star'a katılan ünlü yarışmacı birçok sakatlık nedeniyle yarışmaya daha fazla dayanamayarak adaya veda etmişti. 

Canlı yayında panik anları! Ünlü haber sunucusu Cem Öğretir'in burnu kanadı: Cem Öğretir'e ne oldu, sağlık duurmu nasıl? Canlı yayında panik anları! Ünlü haber sunucusu Cem Öğretir'in burnu... Haberi Görüntüle

10 KİLO VERDİ

Ünlü yarışmacı Türkiye'ye dönmesinin ardından bacağından ameliyat olmuştu. Karadere'nin  10 kilo verdiği öğrenilirken sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla adını bir kez daha duyurmayı başardı. Sık sık spor ve diyet yapmayı ihmal etmeyen Karadere şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor. 

11 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 11 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

DEMET AKALIN İLE TATİLDE

Ünlü yarışmacı Demet Akalın ve yarışmacı arkadaşı Nefise Karatay ile bilrikte tatilden kareleri sevenlerine paylaştı. Kız kız akşem yemeği yiyen arkadaşların samimi fotoğrafları ise büyük beğeni aldı.

Amak-ı Hayal nedir, kimin eseri? Amak-ı Hayal'ın konusu ne? Amak-ı Hayal nedir, kimin eseri? Amak-ı Hayal'ın konusu ne? Haberi Görüntüle

İŞTE NAGİHAN KARADERE'NİN SON HALİ

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading