Yandex Metrica

Survivor'da aşk üçgeninin arasında kalmıştı! Nisan Bölükbaşı o isimle nişanlandığını duyurdu!

Survivor'da aşk üçgeninin arasında kalmıştı! Nisan Bölükbaşı o isimle nişanlandığını duyurdu!

Survivor 2022 yılında şampiyonluk kupasını kazanan Nisa Bölükbaşı Survivor'da çok konuşulan isimler arasında yrini almıştı. Ünü yarışmacının adı birçok skandala karışmasının ardından geçtiğimi günlerde nişanlandığı duyurdu.

Yaşam

24.06.2024, 10:35

Survivor All Star 2022 şampiyonu olarak kupayı kazanan Nisa Bölükbaşı, adından söz etttirmeye devam ediyor. Geniş hayran kitleiyle adından söz ettiren ünl üyarışmacının Survivor'u kazanmasının zor olduğu ancak 'SMS oylamasıyla' yarışmayı kazandığı çok konuşulmuştu. 

David Beckham ünlü mankenle yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı! Victoria Becham yatakta bastı! David Beckham ünlü mankenle yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı! Victoria... Haberi Görüntüle

BİRİNCİLİK AÇIKLAMASI OLAY YARATMIŞTI

Nisa Bölükbaşı canlı yayın açarak, 'Kupayı nasıl aldığınız önemli değildir ama evimde kocaman bir kupa var, bir tane de yeter. Diğerleri de sahip olsun diye herkese bol şans diliyorum.' demeside tepkilere neden olmuştu.

Cezaevi yönetimi taleplerini kabul etti! Dilan Polat ve Seçil Erzan'dan hapishanede istek! Cezaevi yönetimi taleplerini kabul etti! Dilan Polat ve Seçil Erzan'dan... Haberi Görüntüle

SURVİVOR YARIŞMACILARI İLE  AŞK YAŞAMIŞTI

Survivor 2020 yılında yarıştığı sırada Barış Murat Yağcı, ile adada aşk yaşammaya başlamış ancak sonrasında ünlü oyuncu Barış Murat Yağcı Taksim Meyda'nında evlilik teklifi etmesinin ardından yolları ayırmıştı. Sonrasında ise Survivor yarışmacısı Ogeday Girişken ile aşk yaşamaya başlamış ancakkısa bir süre sonra yolları ayırmışlardı. 

Hop oturup hop kalktılar! Milli Takım'a ünlülerden tam destek! 'Bizim Çocuklara' tebrik yağmuru Hop oturup hop kalktılar! Milli Takım'a ünlülerden tam destek! 'Bizim... Haberi Görüntüle

NİŞANLANDIĞINI DUYURDU

Bölükbaşı'nın ise 2020 yılında şampiyonluğunun ardından Yiğit İnandı ile nişanlandığını sosyal medya hesabından paylaştığı karelerle duyurdu. Ünlü yarışmacının o pozlarına ise hayranlarından binlerce beğeni yağdı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading