Yandex Metrica

Survivor'da tanıştılar evliliğe adım attılar! Ünlü yarışmacılar dünyaevine giriyor!

Survivor'da tanıştılar evliliğe adım attılar! Ünlü yarışmacılar dünyaevine giriyor!

Türkiye'nin sevilen arışma programı Survivor'da tanışan Mert Öcal ve Sude Burcu evlilik kararı aldıklarını açıkladı.    

Yaşam

26.06.2024, 16:22

Survivor All Star 2022 de birlikte yarışan ve kısa bir süre sonra aşk yaşamaya başlayan Mert Öcal ve Sude Burcu evlilik kararı aldı.

2022 yılında Survivor'dan döndükten sonra nişanlanan ünlü yarışmacıların yaz ayında görkemli bir törenle evlenmesi bekleniyor. 

Ünlü yarışmacı Mert Öcal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "Yengeniz bu yaz eşim olacak... Çok şükür" paylaşımında bulunarak evlilik haberlerini duyurdu.

Sude Burcu ise, nişanlısı Öcal'ın paylaşımına, ''Seni çok seviyorum'' diyerek yanıt verdi.

Katy Perry'den Türk hayranlarını sevindiren haber! Dünyaca ünlü şarkıcı İstanbul'da konser vereceğini duyurdu! Katy Perry'den Türk hayranlarını sevindiren haber! Dünyaca ünlü şarkıcı İstanbul'da... Haberi Görüntüle

MERT ÖCAL KİMDİR?

Mert Öcal, 12 Mayıs 1982’de İstanbul’da dünyaya geldi. Best Model of Turkey seçildikten sonra adını duyurmayı başardı. Mert Öcal, Best Model of Turkey olduktan hemen sonra 2004 yılında “Best Model of The World” yarışmasını kazandı.

2005 yılında Asla Unutma isimli dizide rol aldı.

2007 yılında Oyun Bitti isimli dizide Murat karakterini canlandırarak Azra Akın, Zeki Alasya, Tarık Papuçcuoğlu gibi isimlerle birlikte yer aldı.

2008 yılında Görgüsüzler isimli dizide Yılmaz karakterini, Zeki Alasya, Melek Baykal, Çağla Şikel gibi isimlerle oynadı.

Survivor 2020 yarışmasının ünlüler takımında yer aldı. 

Ardından 2022 All Star'a katıldı.

'Esas Oğlan' diziden ayrıldı! Hadise'nin partneri İlhan Şen'in diziden ayrılma nedeni belli oldu! 'Esas Oğlan' diziden ayrıldı! Hadise'nin partneri İlhan Şen'in diziden ayrılma... Haberi Görüntüle

SUDE BURCU KİMDİR?

1 Mayıs 1996 tarihinde İzmir'de doğdu.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 3. sınıf öğrencisi olan Burcu , İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde spor hayatına profesyonel olarak devam ediyor.

Sporcunun 2 kez Avrupa 3.'lüğü, 1 kez Balkan Şampiyonluğu, 7 kez Türkiye Şampiyonluğu bulunuyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading