Takı merasimi dudak uçuklattı! Kadir Ezildi'nin nişanlısına taktığı takılar gündem oldu!

Kız isteme ve nişan töreniyle günlerdir magazin dünyasının en çok konuşulan ismi olan  Kadir Ezildi'nin nişan törenindeki takı merasimi sosyal medyaya damga vurdu.   

Yaşam

20.07.2024, 12:48

Gamze Türkmen ile evlilik yolunda ilk adımı atan Kadir Ezildi'nin gelinine taktığı takılar gündem oldu.

Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarının sunucusu Kadir Ezildi evlilik yolunda ilk adımı atarak takipçilerini çok şaşırttı. Günlerdir evlilik teklifi, nişan bohçası ile sosyal medyada çok konuşulan Kadir Ezildi nişanda gelini Gamze Türkmen'e taktığı takılar gündem oldu. 

Elma fidanı dikti, armut çıktı! Armutun tadına baktığında ise bakın ne çıktı Elma fidanı dikti, armut çıktı! Armutun tadına baktığında ise bakın... Haberi Görüntüle

TAKI MERASİMİNDE TAKILANLAR AŞİRET DÜĞÜNLERİNİ ARATMADI 

Aile arasında bir tören ile sözlenen Kadir Ezildi büyük bir nişan yaparak sosyal medyada çok konuşuldu. Nişan bohçasında getirdiği oda dolusu eşyalarla da herkesi şaşırtan ünlü sunucu dün akşam gerçekleşen nişanında gelinine taktığı takılarla gündem oldu. 

10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA YAPILACAK OLAN TÖREN İÇİN DE TAKI İSTEDİ 

Kadir Ezildi takı merasimini paylaşmayı ihmal etmedi. Tek tek arkadaşlarının ne taktığını da dikkat eden ünlü sunucu İstanbul'da yapılacak nişan içinde tekrar takı takılmasını istediğini söyledi. 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading