Talihsizlik peşini bırakmadı! Ünlü şarkıcı Karsu gelinliğinin azizliğine uğradı

Talihsizlik peşini bırakmadı! Ünlü şarkıcı Karsu gelinliğinin azizliğine uğradı

Türk asıllı Hollandalı şarkıcı Karsu geçtiğimiz gün Hollandalı sevgilisi Mike Schrama ile dünyaevine girdi. Ünlü şarkıcı düğününde gelinliğinin azizliğine uğradı ve kendini yerde buldu.

Yaşam

01.08.2024, 17:22

Ünlü şarkıcı Karsu geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dünyaevine girdiğini duyurmuştu. Şarkıcı Karsu, 4 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Mike Scharma ile evlendi. 

18 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 18 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

DÜĞÜNE GİDERKEN YOLDA KALDI

Şarkıcı Karsu, babasının evinden davul, zurna eşliğinde çıkarken klasik bir arabaya binerek babaevinden ayrıldı. Ünlü şarkıcı Karsu araçta düğünün yapıldığı mekana gitmek istedikleri sırada araçları bozuldu ve yolda kaldı. O anlarda yolda kalan çift gülme krizine girerken, araç tamir edildi. 

13 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 13 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

GELİNLİĞİN AZİZLİĞİNE UĞRADI

Sade ve şık bir düğün töreniyle dünayevine giren ünlü şarkıcı içki şişei açmak isterken bir anda kendini yerde buldu. Şişenin kapağı açıldığı sırada geri geri giden şarkıcı gelinliğine takıldı ve yere düştü.  Eşi Shacrama ünlü şarkıcıyı yerden kaldırdığı anda gülme krizine girerken ünlü şarkıcı o anları sosyal medya hesabıdan sevenleriyle paylaştı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading