Yandex Metrica

THY yeni yüzünü arıyor! Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift'e teklif götürdü!

THY yeni yüzünü arıyor! Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift'e teklif götürdü!

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift'e Türk Hava Yolları yeni reklam yüzü için teklif götürdüğü öğrenildi. İkili görüşmelerin başladığı öğrenilirken ünlü şarkıcının vereceği cevap ise merak ediliyor. 

Yaşam

04.07.2024, 17:53

Türk Hava Yolları (THY) yeni reklam yüzünü arıyor. Geçitğimiz yıllarda Morgan Freeman ile sonrasında NBA'nın basketbolcusu Kobe Bryant ve Arjantinli futbolcu Messi ile işbirliği yapan dünyanın önde gelen havacılık şirketi Türk Hava Yolları yeni reklam yüzü için yeni teklifini götürdü.

Cannes'e giden oyuncuları çıplaklıkla eleştirdi! Ünlü oyuncudan ortalığı karıştıracak bir açıklama daha Cannes'e giden oyuncuları çıplaklıkla eleştirdi! Ünlü oyuncudan ortalığı karıştıracak bir... Haberi Görüntüle

TAYLOR SWİFT'E THY'DEN TEKLİF

THY'nin bu yıl içerisinde yeni reklam yüzünün dünyayı kasıp kavuran, ülke ekonomilerine konserleriyle yön veren 30 yaşındaki ünlü şarkıcı Taylor Swift ile çalışmak istedikleri öğrenildi. 

Oda TV'nin haberine göre, Türk Hava Yolları'nın Taylor Swift'e teklif götürdüğü, henüz cevap vermediği biliniyor. 

Milyonda bir görülen hastalığa yakalanmıştı! Ünlü şarkıcı Celine Dion kameralar karşısında nöbet geçirdi! Milyonda bir görülen hastalığa yakalanmıştı! Ünlü şarkıcı Celine Dion kameralar... Haberi Görüntüle

ÖZEL JETİ İKLİM AKTİVİSTLERİNİN KURBANI OLMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde kısa mesafeli seyehatlerinde özel jetini kullandığı gerekçesiyle, iklim aktivistleri tarafından protesto edilen Taylor Swift tepki toplamış, jeti turuncuya boyanmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading