Yandex Metrica

Tiyatro sahnesinde saldırıya uğramıştı! Usta tiyatrocu Şener Şen'den ilk açıklama!

Tiyatro sahnesinde saldırıya uğramıştı! Usta tiyatrocu Şener Şen'den ilk açıklama!

Usta oyuncu Şener Şen 'Zengin Mutfağı' ile kapalı gişe oynayan Şener Şen, uğradığı şişeli saldırı sonrasında ilke kez konuştu. 82 yaşındaki ünlü oyuncu tiyatrolara devam ettiğini belirtti.

Yaşam

29.08.2024, 15:21

Türk sinemasının sevilen sanatçılarından olan 82 yaşındaki Şener Şen son zamanalrda tiyotra sahnelerinde çalışarak hayranlarını mutlu etti.

Gece çalışan çocuklu ailelerin en büyük mağduriyeti için müthiş fikir: Gece kreşi uygulaması başladı Gece çalışan çocuklu ailelerin en büyük mağduriyeti için müthiş fikir:... Haberi Görüntüle

ŞİŞELİ SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Usta tiyatrocu 'Lütfü Usta' karakteri ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanırken, 'Zengin Mutfağı' tiyatro oyununu oynadığı sırada saldırıya uğramıştı. 

Gök gürültülü sağanak kapıda! Meteoroloji 6 il için sarı kodlu uyarı verdi! 2 Eylül 2024 Pazartesi hava durumu Gök gürültülü sağanak kapıda! Meteoroloji 6 il için sarı kodlu... Haberi Görüntüle

ŞENER ŞEN İLK KEZ AÇIKLADI

Anakra'da sahne aldığı sırada şişeli saldırısında panik yaşamış ve oyuna ara vermek zorund kalmıştı. İzleyicilerin karşısına yeniden çıkmaya hazırlanan Şener Şen, sağlık durumu hakkında konuştu. Usta oyuncu, "Ben iyiyim, siz evimi nereden buldunuz? Tiyatrolarım da devam ediyor" dedi.

Gazetecilere teşekkür eden Şener Şen sonrasında evine girdi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading