Yandex Metrica

Tolga Sarıtaş ünlü modacı Zeynep Mayruk ile dünyaevine girdi! Düğünden kareler sosyal medyayı salladı!

Tolga Sarıtaş ünlü modacı Zeynep Mayruk ile dünyaevine girdi! Düğünden kareler sosyal medyayı salladı!

Türkiye'nin sevilen oyuncularından olan 33 yaşındaki ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi modacı Zeynep Mayruk ile dünyaevine girdi. Çiftin Çeşme'deki nikahına bir çok ünlü isim katıldı.

Yaşam

28.06.2024, 11:47

Muhteşem Yüzyıl, Söz, Arıza, Güneşin Kızları, Baba gibi dizilerde rol alan Türkiye'nin sevilen başarılı oyuncularından olan 33 yaşındaki Tolga Sarıtaş, 5 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Zeynep Mayruk ile dünyaevine girdi. 

29 Haziran 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 29 Haziran 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

ALAÇATI'DA DAVULLU ZURNALI DÜĞÜN

Ünlü çift Çeşme Alaçaatı'da görkemli bir törenle dünyaevine girerekn çiftin nikah şahitliğini ise Ömer Durak, Desat Demiropuz, Genco Ozak, Selin Sarper, Berçin Mayruk, Begüm Ertuğrul yaptı.

Candan kardeşler imana geldi! 'Bir şey dersiniz diye çekindim' dedi! Kapanmak istediğini açıkladı! Candan kardeşler imana geldi! 'Bir şey dersiniz diye çekindim' dedi!... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ İSİMLER ÇİFTİ YALNIZ BIRKMADI

Sevilen oyuncunun nikah törenine ise Ögür Çevik- Hatice Kartaloğlu, Alina Boz- Umut Evirgen, Sarp Akkaya- Sinem Akkaya, Engin Akyürek, Banu Savcı- Timur Savcı, İnci Gündoğdu- Ali Gündoğdu, Hanzade Durmuş gibi isimler çifti yalnız bırakmadı.

Piyanist Türkiye de film çekecek! Oscar'lı oyuncu Adrien Brody çekim için Türkiye'ye geliyor! Piyanist Türkiye de film çekecek! Oscar'lı oyuncu Adrien Brody çekim... Haberi Görüntüle

MAYRUK'UN GELİNLİĞİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Zeynep Mayruk straplez dantelli gelinliğ ile göz doldururken, dü saçları ve tacı ile Ünlü oyucu Tolga Sarıtaş'ın ise beyaz damatlığı büyük beğeni topladı.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading