Yandex Metrica

Sitede Ara

Tuğba Özay'dan şaşırtan itiraflar! Cezaevine girdiği yıllarını anlattı: Her sabah mahkümlar...

Tuğba Özay'dan şaşırtan itiraflar! Cezaevine girdiği yıllarını anlattı: Her sabah mahkümlar...

Ünlü manken Tuğba Özay, katıldığı youtube programında çarpıcı itiraflarda bulundu. Özay, geçmiş yıllardaki evliliklerinden, bahsederken sperm bankasından çocuk sahibi olmak istediğini anlattı. Ünlü manken bir dönemler girdiği cezaevinde yaşadıklarını da hayranlarıyla paylaştı.

Yaşam

25.07.2024, 18:32

Türkiye'nin bir zamanlar gündemine yaptıklarıyla bomba gibi düşmüş 44 yaşındaki ünlü anken Tuğba Özay, Pınar Kerimoğlu'nun Youtube programına katıldı. 

Ailesinin istediği bölümü yazdı! Kazanınca ağlama krizine girdi! Genç kızın videosuna tepki yağdı! Ailesinin istediği bölümü yazdı! Kazanınca ağlama krizine girdi! Genç kızın... Haberi Görüntüle

EVLİLİK HAKKINDA KONUŞTU

Ünlü manken 15 yıl önce Milano'da ünlü İtalyan iş insanı Ludovic Fattizzo ile evlenmiş, 2019 yılında ise ise 10 yıllık evliliğini anlaşmalı bir şekilde bitirmişti. Ünlü manken Özay evlilik hakkında yaptığı açıklamda, "Hala bekar olduğum için insanlar eski konuları pişirip önüme koyuyorlar. Evliliğimde her şey çok güzeldi ama sonrasında ilk 5 yıl flört gibi bir evlilik, son 5 yılı da ayrılık üzerine geçen bir evlilikti" demişti. 

Ahu Tuğba'nın kızından tüyler ürperten açıklama! Annesinin son anlarını anlatı: Yanına gittiğimde... Ahu Tuğba'nın kızından tüyler ürperten açıklama! Annesinin son anlarını anlatı:... Haberi Görüntüle

SPERM BANKASINDAN ANNE OLACAK

Özay babasının soyunu devam ettirmek istediğini ve anne olmak istediğini belirterek sperm bankasından anne olmak istediğini belirtti. Özay konuşmasında, "Bir gün sperm bankasından sperm ile anne olabilirim. O duyguyu tatmayı ve özellikle babamın soyunu devam ettirmek istiyorum. Benim soyadımı alacak bir çocuk babamın soyunu yürütsün istiyorum" dedi.

4 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 4 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

CEZAEVİNDE YAŞADIKLARINI ANLATTI

Özay'ın 2007 yılında eski sevgilisi Akın Büyükoğlu'nu silahla yaralama ve tehdit suçundan cezaevine girmiş, 5.5 ay cezaevinde yatarak 2008 yılında tahliye edilmişti. Özay o dönemlerde cezaevinde neler yaptığını anlattı. Ünlü manken sonrasında ise  "Bir dönem ben de cezaevine girdim. Orada çok değişik hikayeler ile karşılaştım ama ben oraya girdim diye kendimi soyutlamadım kimseden. Aksine her sabah mahkûmları ve gardiyanları spor salonuna toplayıp 2-3 saat onlara pilates eğitimi veriyordum ve bu onların çok hoşuna gidiyordu. Ben cezaevinden tahliye olurken tüm koğuşlar alkışlarla uğurladı beni" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading