Yandex Metrica

Sitede Ara

Tüm Türkiye çeyrek finale kilitlendi! Bir ünlü şarkıcı daha maç günü vereceği konseri iptal etti!

Tüm Türkiye çeyrek finale kilitlendi! Bir ünlü şarkıcı daha maç günü vereceği konseri iptal etti!

Türkiye'nin başarılı kadın sanatçılarından olan Sıla Gencoğlu Cumartesi günü oynanaması beklenen Türkiye- Hollanda maçına denk gelen konserini iptal etti.

Yaşam

05.07.2024, 18:03

EURO 2024 çeyrek finalinde yarın oynanması planlanan çeyrek final maçında Türkiye- Hollanda karşı karşıya gelecek. 

Maçın saat 10.00'da başlaması planlanırken ünlü şarkıco Sıla Gencoğlu'da maç saatine denk gelen konserini ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu.

Evliliği kurtaran altın değerinde bir tavsiye! Her gün 6 saniye boyunca yapan yeni evli gibi oluyor Evliliği kurtaran altın değerinde bir tavsiye! Her gün 6 saniye... Haberi Görüntüle

ÇEŞME'DEKİ KONSERİNİ MAÇ İÇİN ERTELEDİ

Ünlü şarkıcı Sıla, sosyal medya hesabından, "Milli takımımızın maçı sebebiyle 6 Temmuz Çeşme konserimiz, 2 Ağustos'a ertelenmiştir. Satın alınan biletler yeni tarihinde geçerli olacaktır. Milli takımımıza başarılar diler, anlayışınız için teşekkür ederiz." dedi.

Batı sıcaktan kavrulacak Doğu'da fırtına kopacak! 2 Temmuz 2024 Salı hava durumu... Batı sıcaktan kavrulacak Doğu'da fırtına kopacak! 2 Temmuz 2024 Salı... Haberi Görüntüle

HAYKO CEPKİN'DE HAYRANLARIYLA MAÇI İZLEYECEK

Geçtiğimiz günlerde ise ünlü rock yıldızı Hayko Cepkin'de sosyal medya hesabından konserinin Milli Maç'a denk gelmesi sebebiyle konser saatini erken bir saate alacağını sonrasında ise hayranlarıyla birlikte maçı izleyeceğini duyurmuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading