Ümit Erdim'den boşandı tacize uğradı! Seda Çınar'ın başı tacizcisiyle derde girdi!

Ümit Erdim'den boşandı tacize uğradı! Seda Çınar'ın başı tacizcisiyle derde girdi!

Ünlü oyuncu Ümit Erdim 2017 yılında nikah masasına oturduğu Seda Çınar ile 2024 yılının Nisan ayında tek celse de boşanmışlardı. Ancak çiftin boşanmasının ardından Seda Çınar sosyal medya hesabından tacize uğradığını açıkladı ve tacizcisini mahkemeye vereceğini açıkladı. 

Yaşam

16.07.2024, 18:02

Hayat Bilgisi dizisiyle ekran karşısına geçen ünlü oyuncu Ümit Erdim 2017 yılında kız arkadaşı Seda Çınar ile dünyaevin girmiş ve 2 kızları dünyaya gelmişti. 

9 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 9 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

TEK CELSEDE BOŞANMIŞLARDI

Seda Çınar ile uzun süren evlilikleri sonrasında Ümit Erdim ile Seda Çınar çifti boşanmaya karar vermiş Nisan ayında tek celsede boşanmışlardı. 

Amak-ı Hayal nedir, kimin eseri? Amak-ı Hayal'ın konusu ne? Amak-ı Hayal nedir, kimin eseri? Amak-ı Hayal'ın konusu ne? Haberi Görüntüle

TACİZCİSİNE DAVA AÇTI

Ancak Seda Çınar Ümit Erdim'den boşanmasının ardından sosyal medya hesabından sürekli tacize uğradığını açıkladı. Çınar instagram üzerinden yaptığı açıklamada, "Bir süredir Instagram üzerinden taciz ediliyorum. Bu tacizin dozu arttı ve konuya çocuklarım da dahil edildi. Her gün 10 tane hesap açıyor, engelliyorum tekrar açıp tacizlere devam ediyor. Yapan kişinin yazdıklarından dolayı uzun süre ciddiye almadım çünkü akli dengesi belli ki yerinde değil ama tacizin boyutu çocuklarıma uzandığı için konuyu artık yargıya taşımaya karar verdim. Elimden geleni ardıma koymayacağım. Ne pahasına olursa olsun beni ve çocuklarımı o pis hayal dünyana alet ettiğin her gün için seni pişman etmezsem, ayaklarıma kapanıp seni affetmem için yalvartmazsam benim de adım Seda değil. Yarın elimdeki tüm ekran görüntülerini avukatıma veriyorum. Maddi manevi senin canını acıtmaya geliyorum. Sadece bekle" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading