Yandex Metrica

Sitede Ara

Ünlü oyuncu Bangladeş'te canını zor kurardı! Hayranlarının ilgisi izdihama yol açtı! O anlar sosyal medyada viral olu!

Ünlü oyuncu Bangladeş'te canını zor kurardı! Hayranlarının ilgisi izdihama yol açtı! O anlar sosyal medyada viral olu!

Türkiye'nin en sevilen başarılı oyuncularından olan Burak Özçivit,  Bangladeş'te hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşında ölümden döndü. İzdihamın rasında kalan ünlü oyuncu canını zor kurtarırken o anlar sosyal medyada viral oldu.

Yaşam

27.05.2024, 15:34

Çalıkuşu, Aşk Sana Benzer, Kardeşim Benim, Küçük Sırlar, Kuruluş Osman gibi projelerde yer alan ünlü oyuncu tüm dünyada en çok tanınan ve sevilen Türk oyuncular arasında yerini alan  Burak Özçivit iş için gittiği Bangladeş'te hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ünlü oyuncu yaşanan izdihamdan son anda kurtuldu.

Özcan Deniz karısını hedef alan kız kardeşine tehditler savurdu: Akşamı bekle... Özcan Deniz karısını hedef alan kız kardeşine tehditler savurdu: Akşamı... Haberi Görüntüle

SEVGİ SELİYLE KARŞILAŞTI

Türkiye'nin çok sevilen sanatçıları arasında yerini alan 39 yaşındaki ünlü oyuncu Burak Özçivit,  hayrnlarının sevgi seliyle karşılaştı. 

Kuruluş Osman dizisi dünyanın birçok yerinde izlenmesinin ardından Burak Özçivit ününe ün katmış, ünlü oyuncu Afrika, Orta Asya ve Balkanlar'da büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştı.

Babası İbrahim Tatlıses'le kavgalı olan Dilan Çıtak'tan olay hamle Babası İbrahim Tatlıses'le kavgalı olan Dilan Çıtak'tan olay hamle Haberi Görüntüle

İZDİHAMIN ARASINDA KALDI

Geçtiğimiz gün Bangladeş'te iş birliği için giden ünlü oyuncu kalabalık hayran kitlesiyle karşılaştı.

Özçivit'i gören hayranlar izdihama yol açarken, fotoğraf çektirmek isteyen hayranlar birbirini ezdi. 

Oyuncu Bahar Şahin sosyal medyada kıyameti kopardı! Binlerce liralık su faturasını görünce isyan etti! Oyuncu Bahar Şahin sosyal medyada kıyameti kopardı! Binlerce liralık su... Haberi Görüntüle

O ANLAR VİRAL OLDU

Görüntü almak için birbiriyle yarışan kalabalıktan son anda kurtulan Özçivit, bir aracın üstüne çıakrak camdan hayranlarını selamladı.

Özçivit'in o anları ise sosyal medayda viral oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading