Ünlü oyuncu Begüm Önen'den tatil isyanı! Türkiye ve Yunanistan'daki fiyat uçurumunu karşılaştırdı!

Ünlü oyuncu Begüm Önen'den tatil isyanı! Türkiye ve Yunanistan'daki fiyat uçurumunu karşılaştırdı!

Oyuncu Begüm Öner önce Bodrum'a sonra Yunanistan'a gitti. İki ülke arasındaki fiyat farkına isyan eden ünlü oyuncu, 'ciddi bir fiyat farkı var' dedi.

Yaşam

06.07.2024, 17:23

Seksenler dizisinin sevilen oyuncularından olan Elvan rolünü canlandıran Begüm Öner eşi Ceyhun Fersoy ile Bodrum'da tatile gitti. 

Kanlı plan deşifre oldu: İsrail'in hedefi Hizbullah değil tüm Lübnan halkıydı! Kanlı plan deşifre oldu: İsrail'in hedefi Hizbullah değil tüm Lübnan... Haberi Görüntüle

FİYAT FARKINA İSYAN ETTİ

Ünlü oyuncu Türkiye'deki tatilinin ardından Yunanistan'a geçti. Ünlü oyuncu iki ülke arasındaki fiyat farkını karşılaştırdı ve isyan etti. 

Kamala Harris'ten silah açıklaması: Evime giren vurulur! Kamala Harris'ten silah açıklaması: Evime giren vurulur! Haberi Görüntüle

'TÜKİYE'DE 5 BİN YUNANİSTAN'DA BİN TL'

2. Sayfa'daki haberinde ünlü oyuncu fiyatların yüksek olduğunu belirterek, "Bodrum'da fiyatlar korkunç. Samos Adası'nda fiyatlar Bodrum'un yarısı kadar. Karides, kalamar, ahtapot yeseniz iki kişi Türkiye'de ne kadara çıkarsınız? 5 bin TL ödersiniz en az. Samos'ta bin beş yüz lira falan, belki bin lira falan. Ciddi bir fiyat farkı var yani"  ifade etti.

Yunanistan'daki plajların ücretsiz olduğunu, Türkiye'de ise şezlong parası alındığını belirten Öner, "Girişte bir fiyat ödemiyorsunuz. Bence bu çok önemli. Şezlong ücreti ödemiyorsunuz. Bizim ülkemizde nereye gitseniz şezlong parası ödemek zorundasınız. Bunlar gerçekten çok üzücü çünkü herkesin tatil yapmaya ihtiyacı var" ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading