Yandex Metrica

Ünlü oyuncu Bekir Aksoy'un 'pavyon' açıklaması olay yarattı: Sosyalleşmek için...

Ünlü oyuncu Bekir Aksoy'un 'pavyon' açıklaması olay yarattı: Sosyalleşmek için...

İnci Taneleri dizisi kadrosuna katılan ünlü oyuncu Bekir Aksoy, 'pavyon kültürümüzün bir parçası' açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

Yaşam

28.08.2024, 16:40

Doktorlar dizisinde 'Suat' karakteri ile hafızlara kaznınan ünlü oyuncu Bekir Aksoy, Kanal D'nin sevilen dizilerinden olan İnci Taneleri dizisinin kadrosuna dahil olmuştu. 

13 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 13 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

BEKİR AKSOY'DAN PAVYON AÇIKLAMASI

Dizide 'Cenk' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Aksoy, 'Dizi çok eleştirilmişti bir dönem pavyon sahnelerini göstermesiyle, toplumun kültürünü bozmasıyla itham edilmişti.' denildi.

Aksoy 'Pavyonun kültürümüzde yeri vardır' demesi üzerine 'Hiç pavyona gittiniz mi?' sorusu soruldu. Aksoy ise, 'Sürekliliği olmadı ama gittik yani. Arada gidiyoruz. Gitmiştik zamanında...' dedi.

Gece çalışan çocuklu ailelerin en büyük mağduriyeti için müthiş fikir: Gece kreşi uygulaması başladı Gece çalışan çocuklu ailelerin en büyük mağduriyeti için müthiş fikir:... Haberi Görüntüle

'SOSYALLEŞMEK İÇİN GİTTİM'

Sonrasında sözlerini çevirmeye çalışan Aksoy, 'Tabii oradaki dramlar bambaşka da bizim gittiğimiz pavyon kültüründe öyle bir dram yok tabii. Yine insanlar sosyalleşmek için gidiyor.' ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading