Yandex Metrica

Ünlü oyuncu Birce Akalay hastaneye kaldırıldı! O anlarda sevgilisi Hakan Kurtaş ise bakın ne yaptı!

Ünlü oyuncu Birce Akalay hastaneye kaldırıldı! O anlarda sevgilisi Hakan Kurtaş ise bakın ne yaptı!

Oyuncu Birce Akalay dizi çekimleri sırasında sette düştü ve göğüsünden yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Akalay ambulansla hastaneye kaldırılırken sevgilisi Hakan Kurtaş'ta duyar duymaz hastaneye koştu.   

Yaşam

23.07.2024, 11:39

Ünlü oyuncu Birce  Akalay dizi çekimleri sırasında talihsiz bir kaza yaşadı. Ünü oyuncu çekim sırasında sert bir şekilde yere düştü ve göğüsü zedelendi. 

Mustafa Ceceli sözünü tuttu! Yangında evini kaybeden iki kardeşe yardım eli uzattı! Mustafa Ceceli sözünü tuttu! Yangında evini kaybeden iki kardeşe yardım... Haberi Görüntüle

AKALAY'IN YANINA KOŞARAK GELDİ

Akalay'ın Acıbadem Maslak Hastanesi'ne götürüldüğü öğrenilirken sevgilisi ünlü oyuncu Hakan Kurtaş ise haberi alır alma soluğu Akalay'ın yanında aldı. 

Özcan Deniz karısını hedef alan kız kardeşine tehditler savurdu: Akşamı bekle... Özcan Deniz karısını hedef alan kız kardeşine tehditler savurdu: Akşamı... Haberi Görüntüle

DURUMU İYİ

Ünlü oyunuc Birce Akalay'a yapılan tetkikler sonucunda herhangi bir riskli durum olmadığı tespit edildi. Ünlü oyuncu hastanede yapılan işlemlerin ardından taburcu edildi. 

Hastaneden çıkarken muhabirler ise Akalay'a geçmiş olsun dileklerini iletirken sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Akalay ve Hakan Kurtaş el el hastaneden ayrıldı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading