Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Ünlü oyuncu Dilara Akyüksek'ten eşi benzeri görülmemiş davranış! Sokak ortasında önce ağladı sonra kendini tuvalete kilitledi!

Ünlü oyuncu Dilara Akyüksek'ten eşi benzeri görülmemiş davranış! Sokak ortasında önce ağladı sonra kendini tuvalete kilitledi!

Birçok dizi ve filmde rol almış ünlü oyuncu Dilara Akyüksek, muhabirlerin patlayan flaşına sinirlendi önce ağladı sonra kendini tuvalete kilitledi. Muhabirlerin görüntüleri islmesi teklifi ise geri çevrildi. 

Yaşam

26.06.2024, 12:23

İstanbullu Gelin, Yürek Çıkmazı, Baba, Arıza, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerde rol alan 36 yaşındaki ünlü oyuncu Dilara Akyüksek'in sokak ortasaında yaptığı darvanış görenleri şaşkına çevirdi. 

Dünya oyladı Türk oyuncu birinci oldu! Kızılcık Şerbeti'nin yıldızı 'Yaşayan en güzel kadın' seçildi! Dünya oyladı Türk oyuncu birinci oldu! Kızılcık Şerbeti'nin yıldızı 'Yaşayan... Haberi Görüntüle

ÖNCE AĞLADI SONRA KENDİNİ TUVALETE KİLİTLEDİ

Ünlü oyuncu geçtiğimiz akşam Cihangir'de arkadaşlarıyla birlikte bir mekadna otururken muhabirlerin fotoğraf çektiği sırada flaşların patlamasına tepki gösterdi. Ünlü oyuncu kendini oturduğu mekanın tuvaletine kilitledi. 

Dilara Akyüksek uzun süre tuvaletten çıkmak istemediğini arkadaşlarına belirterek, arkadaşlarını muhabirleri uyarması için yanına gönderdi. 

Ünlü oyuncu görüntülerinin çekilmesini ve konuşmak istemediğini  söyledi. 

Beren Saat'i teknede görüntüleyen muhabirin sözleri olay yarattı! 'Ben bu Beren'i yerim' sözleri tepki topladı! Beren Saat'i teknede görüntüleyen muhabirin sözleri olay yarattı! 'Ben bu... Haberi Görüntüle

'MURAT'LA NE ALAKASI VAR'

Ünlü oyuncu Akyüksek'in Murat Ceylan ile ilişkisi olduğu iddia edilmiş, Akyüksek ise, "Biraz üzülmüştüm, ondan oldu. Şimdi eve gidiyorum. Bunu yapmazsanız olur mu? Kötü bir haber aldım, ondan ağladım. Bu benim doğal hakkım. Bunun Murat'la ne alakası var? Üzücü bir şey oldu ağladım, hâlâ ağlıyorum. Şimdi de evimin önündeyim, neden böyle yapıyorsunuz? Neden benim üzerime gelip, üzüyorsunuz?"  diyerek muhabirlere sitem etti. 

Piyanist Türkiye de film çekecek! Oscar'lı oyuncu Adrien Brody çekim için Türkiye'ye geliyor! Piyanist Türkiye de film çekecek! Oscar'lı oyuncu Adrien Brody çekim... Haberi Görüntüle

GÖRÜNTÜLERİN SİLİNMESİNİ TEKLİF ETTİ

Dilara Akyüksek ise evine geçtikten 1 dakika sonra basın mensuplarını arayan yardımcısı, "Dilara Hanım sizlerden özür diliyor. Kafasını biraz topladı. Sizlerden ricası çekilen görüntülerin silinip, yayınlanmaması. İstiyorsanız aşağı inip, güzel bir röportaj vereceğini" söyledi" dedi. Sakinleşen ünlü oyuncunun görüntülerin silinmesi talebi ise muhabirler tarafından kabul edilmedi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading