Yandex Metrica

Ünlü oyuncu sahneden düştü! Acılar içinde kıvranarak hastaneye kaldırıldı! Durumu kritik!

Ünlü oyuncu sahneden düştü! Acılar içinde kıvranarak hastaneye kaldırıldı! Durumu kritik!

Yüzüklerin Efendisi filminde Gandalf karakteriyle hafızlara kazınan ünlü aktör Ian McKellen, tiyatro sahnesinde dengesini kaybederek yere düştü. Acılar içinde kıvrananın ünlü aktör acilen hastaneye kaldırıldı.

Yaşam

18.06.2024, 17:00

Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde Gandalf karakterini canlandıran 85 yaşındaki ünlü aktör Ian MCKellen tiyatro sahnesinde dengesini kaybetti. Dövüş sahnesini canlandırmak için harekete geçen ünlü oyuncu sahneden düşerken yardımına aktörler ve personeller koştu.

Kendi ülkemizde paramız geçmeyecek! O market 8 Temmuz'dan itibaren nakit kabul etmeyeceğini duyurdu Kendi ülkemizde paramız geçmeyecek! O market 8 Temmuz'dan itibaren nakit... Haberi Görüntüle

GÖSTERİLERİ İPTAL EDİLDİ

Acılar içinde kıvranan ünlü oyuncuya ise Londra'daki Noel Coward tiyatrosundaki gösterileri iptal edildi. Tiyatro sözcüsü Sir Ian ise ' "hızlı ve tam olarak iyileşeceğini'' söyledi.

Dobra sözleri küslük getirmişti! Demet Akalın, Seda Sayan'a yıllar sonra zeytin dalı uzattı! Dobra sözleri küslük getirmişti! Demet Akalın, Seda Sayan'a yıllar sonra... Haberi Görüntüle

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ GANDALF KİMDİR?

Ian McKellen, 25 Mayıs 1939 tarihinde İngiltere'nin Lancashire bölgesinde Doğdu. Bolton Public School’da okudu. Öğrencilik yıllarında William Shakespeare'ın oyunu olan "Onikinci Gece"de Malvolio rolünü oynadı.

Ian McKellen, Hugh Jackman ile birlikte; X-Men, X-Men 2, X-Men: Son Direniş, Wolverine, X-Men: Geçmiş Günler Gelecek filmlerinde oynadı.

McKellen, Cate Blanchett ile birlikte; Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği, Yüzüklerin Efendisi: İki Kule, Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü, The Hobbit: Beklenmedik Yolculuk, The Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları ve The Hobbit: Beş Ordunun Savaşı'nda rol aldı.

Ünlü aktör 2001 yılında Screen Actors Guild Awards'te Yüzüklerin EFendisi filmiyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu  ödülünün sahibi oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading