Yandex Metrica

Ünlü oyuncu Serel Yereli'den tepki çeken hareket! Türk bayrağı atlında sevgilisiyle pozları olay oldu!

Ünlü oyuncu Serel Yereli'den tepki çeken hareket! Türk bayrağı atlında sevgilisiyle pozları olay oldu!

Türkiye'deki oyunculuk kariyerini bırakarak İngiltereye taşınan Serel Yereli, sevgilisiyle Türkiye'ye tatile geldi. Ünlü oyuncu Türk bayrağı atlında sarmaş dolaş verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaşmasının arından tepki yağı.

Yaşam

23.08.2024, 11:55

2016 yılında Kanal D'de yayınlanan Bodrum Masalı dizisinde Alara rolünü canlandıran 29 yaşındaki Serel Yereli kariyerini yarıda bırakarak İngiltere'ye taşınmıştı.

Tiyatro sahnesinde saldırıya uğramıştı! Usta tiyatrocu Şener Şen'den ilk açıklama! Tiyatro sahnesinde saldırıya uğramıştı! Usta tiyatrocu Şener Şen'den ilk açıklama! Haberi Görüntüle

TÜRK BAYRAĞI ALTINDA POZLARI OLAY OLDU

Ünlü oyunu Oğul Avcı ile babasının mezarı başında pozlar vermiş, Türkiye tatilinden kareleri ise sosyal medya hesabı Instagram üzerinden payaşmıştı. Yereli paylaştığı fotoğraflarda Türk Bayrağı'nın altında sevgilisiye verdiği pozlara ise tepki yağdı. 

31 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 31 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

TAKİPÇİLERİNDEN TEPKİ YAĞDI

Ünlü oyunuya birçok sosyal medya kullanıcısı ise "Gündeme gelmek için ne yapacağını şaşırdı" ve "Bayrağımıza saygısızlık yapıyor" gibi yorumlarda bulundu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading