DOLAR

34.23

%0.38 expand_less

EURO

37.15

%0.1 expand_less

ALTIN

2981.30

%0.99 expand_less

BIST

9002.34

%0 expand_less

BTC ($)

68021.75

%1.64 expand_less

Ünlü oyuncular gala gecesi birbirine girdi! Mehmet Ali Erbil'in dayak yediği iddia edildi!

Ünlü oyuncular gala gecesi birbirine girdi! Mehmet Ali Erbil'in dayak yediği iddia edildi!

67 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşk ile gündeme geldi. İkili sık sık gündemde yerini almaya devam ederken başrolünde Mehmet Ali Erbil'in oynadığı filmin galasında Erbil ve ünlü iş insanı arasında kavga çıktığı iddia edildi. 

Yaşam

03.06.2024, 12:52

Sunduğu programlarla ses getiren 67 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile aşkları tam gaz devam ediyor.

İkili sık sık gündeme geliren ilişkilerinde imam nikahı kıydıkları, aynı evde yaşadıkları iddia edilmişti. 

10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

GALA GECESİ ORTALIK KARIŞTI

Son olarak ise Takvim'de yer alan haberde, Mehmet Ali Erbil'in başrol oynadığı filmin galasında ortalık karıştı. 

Ünlü şovmen galaya seviglisi Gülseren Ceylan ile katılırken, Gizem Denizci, Tolga Yüce, Wilma Elles, Şebnem Schaffer, Ümit Okur, Demez Öz, Ece Gökçen, Cemre Kurum, Esra Sönmezer, Mehmet Çepiç, Orçun İynemli ve Emine Söyler, Alix Kermes gibi birçok isim degalada yerini aldı. 

Göz gözü görmüyor! Görüş mesafesi 30 metreye düştü Göz gözü görmüyor! Görüş mesafesi 30 metreye düştü Haberi Görüntüle

ÜNLÜ OYUNCU MEHMET ALİ ERBİL'E SALDIRDI İDDİASI

İddiaya göre gala gecesi herşey güel giderken bir anda ortalık karıştı ve ünlü oyuncu Tolga Yüce ve Mehmet Ali Erbil arasında büyük bir tartışma çıktı.

Kavganın nedeni ise ünlü iş insanı olan ve filmde rol alan Tolga Yüce'nin sahnelerinin kesilmesiyle ortaya çıktığı öğrenildi. 

Amak-ı Hayal nedir, kimin eseri? Amak-ı Hayal'ın konusu ne? Amak-ı Hayal nedir, kimin eseri? Amak-ı Hayal'ın konusu ne? Haberi Görüntüle

YAPIM EKİBİNDEN KONUYA İLİŞKİN UYARI

İddiaya göre ise tartışmanın ardından ikili arasında arbade yaşandı. Diğer oyuncular Mehmet Ali Erbil'i bölgeden uzaklaştırırken yapım ekibi ise olayın üstünü örtmeye çalışarak oyunculara konu hakkında konuşmamaları için uyarıda bulunduğu öğrenildi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading