Ünlü şarkıcı Şimal kanserle mücadelesini anlattı! 'Korkumdan ağlıyorum' diyerek gözyaşlarına boğuldu!

Ünlü şarkıcı Şimal kanserle mücadelesini anlattı! 'Korkumdan ağlıyorum' diyerek gözyaşlarına boğuldu!

Ünlü şarkıcı Şimal meme kanseri olmasının ardından tedavi altına alınmış sonrasında ise beyininde tümör çıkmasının ardından ameliyat olmuştu. Ünlü şarkıcı Şimal ameliyattan sonra hayranlarına sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 

Yaşam

02.07.2024, 11:47

Ferman, Z Raporu, Ucuz Roman, Gurur Bela, Aynı Yerde gibi şarkıları seslendiren 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Şimal sosyal medya hesabından sevenlerine sağlık durumu hakkında bilgi verdi. 

Sahibinin hayatını kurtardı! Bilim adamlarından kedilerin sezgileri ve koku yeteneklerine dair büyük keşif! Sahibinin hayatını kurtardı! Bilim adamlarından kedilerin sezgileri ve koku yeteneklerine... Haberi Görüntüle

ÖNCE MEME KANSERİ ŞİMDİ BEYİN TÜMÖRÜ

Geçtiğimiz yıllarda meme kanserine yakalandığını duyuran sonrasında ise beyin tümörü olduğunu öğrenen ünlü şarkıcı tedavi altına alınmıştı.  Ünlü şarkıcı Şimal geçtiğimiz günlerde beyin ameliyatı olmasından sonra, sevenlerine sağlık durumu hakkında sosyal mmedya hesabından ilgi verdi. Ünlü şarkıcı "Çok mutluyum ama korkudan ağlıyorum"  dedi.

SGK uzmanı uyardı: Bunu yaparsanız emekliliğiniz iptal olabilir! SGK uzmanı uyardı: Bunu yaparsanız emekliliğiniz iptal olabilir! Haberi Görüntüle

''KORKUDAN AĞLIYORUM''

Gözyaşlarını tutamayan ünlü şarkıcı, "Pet sonuçları geldi. Vücudum tertemiz, çok şükür. Psikolojik herhalde, korkuyorum bir daha aynı şeyleri yaşarsam diye. Aslında şu an çok mutluyum. Ama korkudan ağlıyorum" açıklamasında bulundu. 

29 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 29 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

''ALLAH'IM SABIR VER''

Meme kanseri tedavisi görmesinin ardından beyin tümörü tespit edilmiş şarkıcı Şimal ise 8 saat süren beyin ameliyatı sonrasında, "Günaydın. Sizi üzmek istemem ama gözyaşlarımı tutamıyorum. En kötü süreçten geçiyorum. Bir kere daha hem de... Işın tedavisinden sonra elimi her attığımda bu kadar saç geliyor. Allah'ım sabır ver. Ya Şafi..." demişti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading