Yandex Metrica

Sitede Ara

Ünlü şarkıcıdan acı itiraf! Annesi ve kız kardeşini aynı gün kaybettiğini açıkladı!

Ünlü şarkıcıdan acı itiraf! Annesi ve kız kardeşini aynı gün kaybettiğini açıkladı!

"All I Want For Christmas Is You" (Noel İçin Tek İstediğim Sensin) adlı Noel şarkısıyla tanınan bir döneme damgasını vurmuş Amerkalı ünlü şarkıcı Mariah Carey ablası ve annesinin aynı gün haaytını kaybettiğini açıkladı.

Yaşam

27.08.2024, 16:37

"Emotions", "My All" ve "Without You" şarkılarıyla tanınan Amerikalı ünlü şarkıcı Mariah Carey annesi ve ablasının aynı gün hayatını kaybettiğini açıkladı. 

Dilan Polat lüks hayatına geri döndü! Kardeşi Sıla Doğan önce paylaştı sonra sildi! Dilan Polat lüks hayatına geri döndü! Kardeşi Sıla Doğan önce... Haberi Görüntüle

ANNESİ VE KIZ KARDEŞİNİ KAYBETTİĞİNİ DUYURDU

55 yaşındaki ünlü şarkıcı Mariah, People dergisine verdiği bir röportajında, "Geçtiğimiz hafta sonu annemi kaybettim. Ne yazık ki trajik bir olay sonucu kız kardeşim de aynı gün hayatını kaybetti" dedi.

Grammy Ödüllü ünlü şarkıcı, "Annem ölmeden önce son günlerini onunla geçirebildiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Böyle bir dönemde herkesin sevgisi, desteği ve mahremiyetime gösterdikleri saygı için çok minettarım" ifade etti. 

4 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 4 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

MARİAH CAREY'İN AİLESİYLE ARASI İYİ DEĞİLDİ

Carey'in annesi ve 63 yaşındaki ablası Alison'un ölüm nedenleri henüz bilinmiyor. Ancak Carey'in annesi ile arasında sorunlar olduğunu belirtmiş, "Hayatımın birçok yönü gibi, annemle olan yolculuğum da çelişki ve rekabetle doluydu. Hiçbir zaman sadece siyah-beyaz olmadı" demişti. 

Annesi'de dünyaca ünlü vokal koçu olan Patricia'nın ablası ile de arası iyi olmadığı biliniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading