Yandex Metrica

Sitede Ara

Ünlü şarkıcıdan görülmemiş başarı! Paris 2024 Yaz Olimpiyatlarının resmi sponsoru oldu! Kariyerini zirveye taşıdı!

Ünlü şarkıcıdan görülmemiş başarı! Paris 2024 Yaz Olimpiyatlarının resmi sponsoru oldu! Kariyerini zirveye taşıdı!

Listeleri şarkılarıyla altını üstüne getiren 36 yaşındaki ünlü şarkıcı Rihanna kendi kurduğu markası Fenty Beauty isimli güzellik markası ile Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nın resmi sponsoru oldu. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabındaki paylaşımıyla sevenlerine müjdeli haberi verdi.

Yaşam

19.07.2024, 12:19

Diamonds, Work, Umbrella, Stay, We Found Love, Where Have You Been şarkılarıyla listeleri altını üstüne getiren milyarlarca dinlenmey sahip olan 36 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı Rihanna kariyerindeki başarılarıyla konuşulmaya devam ediyor. 

Çocuk istemeyen Özcan Deniz ailesine rest çekti! Sosyal medyadan paylaştığı sözler hayranlarını şaşırttı! Çocuk istemeyen Özcan Deniz ailesine rest çekti! Sosyal medyadan paylaştığı... Haberi Görüntüle

OLİMİYATLARIN SPONSORU OLDU

Ünlü şarkıcı Forbes dergisine göre ABD'nin en zengin kadınları listesinde zirvelerde yer alırken kendi kurmuş olduğu kozmetik markası Fenty Beauty markası ile servtine servet katıyor. Son olarak Rihanna'nın kendi kurmuş olduğu markasını Paris 2024 Yaz Olimpiyat oyunlarının resmi sponsoru oldu. Ünlü şarkıcu 2017 yılında kurmuş olduğu markasının küresel çapta etkinlik süreci boyunca resmi olarak 'premium ortağı' olarak hizmet vereceği öğrenildi.

Şarkıcı Şimal'den kötü haber! Kanserle mücadele eden ünlü sanatçı sevenlerini üzdü! Şarkıcı Şimal'den kötü haber! Kanserle mücadele eden ünlü sanatçı sevenlerini... Haberi Görüntüle

POZLARI VİRAL OLDU

Ünlü şarkıcı Eyfel kulesinin önünde Fenty Beauty'e ait olan bir dudak parlatıcısı fotoğrafını paylaştı. Rihanna'nın paylaştığı fotoğrafın orijinalini bulan hayranalrı ise ASAP Rocky ile el ele yürdüğü halini buldu.  Ünlü sanatçının Fenty Beauty'nin yanısıra Savage X Fenty adlı iç çamaşırı markası ile servetine servet katmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading