Yandex Metrica

Sitede Ara

Ünlü sunucu Ayşenur Yazıcı'dan kötü haber! Oğlu annesi için yardım çağrısında bulundu!

Ünlü sunucu Ayşenur Yazıcı'dan kötü haber! Oğlu annesi için yardım çağrısında bulundu!

Bir döneme damgasını vurmuş ünlü sunucu Ayşenur Yazıcı'nın yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi. Ünlü sunucunun oğlu ise sosyal medya hesabından yardım istedi. 

Yaşam

17.08.2024, 12:39

1990 yılı ve 1997 yılları arasında Atv'de sunuculuk yapan Ayşenur Yazıcı'nın yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi. 

Futbolcu Bertuğ  Yıldırım'dan ayrılan Ala Tokel'den yeni hamle: Burdan da engellendin koçum Futbolcu Bertuğ Yıldırım'dan ayrılan Ala Tokel'den yeni hamle: Burdan da... Haberi Görüntüle

ÜNLÜ SUNUCUNUN OĞLUNDAN YARDIM ÇAĞRISI

Ünlü sunucunun oğlu Kerem Kürşat Yazıcı sosyal medya hesabından annesinin sağlık durumu hakkında bilgi verirken yardım çağrısında bulundu.

İrem Helvacıoğlu evleniyor! Ünlü oyuncu düğün hazırlıklarına başladı! İrem Helvacıoğlu evleniyor! Ünlü oyuncu düğün hazırlıklarına başladı! Haberi Görüntüle

AYŞENUR YAZICI YOĞUN BAKIMA ALINDI

Kerem Kürşat Yazıcı annesinin sağlık durumuna ilişkin, “İyi akşamlar. Annem Ayşenur Süral Yazıcı 2 gündür Yoğun bakım servisinde yatmaktadır.Hastaneden çok bulunan bir kan olmadığını söylediler arayıp. Kan grubu AB Rh+ Anadolu yakasında olan herhangi bir Kızılay merkezine '’Ayşenur Süral Yazıcı adına Başkent Üniversitesi Anadolu yakasındaki için'’ olduğunu belirterek yarın 3 ünite kan bulmacamız gerekiyor. Annemin hayata tutunması için yardımınıza ihtiyacım var.” dedi.

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den aşk pozları! Kucak pozlarına binlerce beğeni yağdı! Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'den aşk pozları! Kucak pozlarına binlerce... Haberi Görüntüle

AYŞENUR YAZICI KİMDİR?

ÜNlü sunucu 13 Eylül 1958 tarihinde Elazığ'da dünyaya geldi. Fransa’nın Lyon şehrinde Rhone Akademisi'nde tamamladı. Kozmetoloji ve sahne sinema sanatları eğitimi aldı. 1983 Yılında İzmir TRT'de çalışmaya başladı. 

1990-2011 yılları arasında özel televizyonlarda ve TRT'de spiker ve program sunucusu oldu.   Türk Dil Kurumu tarafından en büyük unvan olan "Türkçeyi en iyi kullanan spiker" ödülüne layık görüldü.

Zülfü Livaneli’nin "Şahmeran" filminde dünyaca ünlü makyör Serge Mentelet ile beraber çalıştı. 

Renklerle terapi ve yaşam üzerine etkileri, düşünce gücünün yaşamımıza etkisi üzerine üniversitelerde seminerler vermekte olan Ayşenur Yazıcı, evrensel enerjiyi kullanma tekniğine dayalı öğreti olan Reiki’de mastırdır. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading