Yandex Metrica

Ünlü televizyoncu Ayhan Sicimoğlu çalışanına tokat attı! O görüntülerin silinmesi için para teklif ettiği ortaya çıktı!

Gezi programlarıyla izleyiciyi ekranlara kilitlemeyi başaran ünlü televizyoncu Ayhan Sicimoğlu, teknede çalışan bir personelinin hakkını vermeden kovduğu sonrasında ise çalışanına tokat atarak darp ettiği iddiaları ile gündeme geldi. Ünlü televizyoncunun çalışanını darp ettiği anlar kayıtaltına alınırken iki tarafra olaya ilişkin çarpıcı iddialarda bulundu.

Yaşam

24.06.2024, 16:31

Ünlü televizyon programcısı, gezgin ve müzisyen Ayhan Sicimoğlu'nun iddiaya göre çalışanı ile arasında sorunlar yaşamaya başladığı öğrenildi.

Sicioğlu'nun teknesinde çalışan Samet İşitmezoğlu parasını alamadığını öne sürerek Sicimoğlu'nun bulunduğu marinaya gelerek, ''Çalışanın hakkını vermiyor"  dedi. Sicimoğlu o sözler üzerine, ''Çalışanın hakkı verilir, çalışmayanın değil" diyerek eski çalışanının üzerine yürüdü ve tokat attı. 

Sosyal medya bu görüntülerle ikiye bölündü! Ünlü sanatçı arkadaşıylda dans etti, sevgilisi usulca izledi! Sosyal medya bu görüntülerle ikiye bölündü! Ünlü sanatçı arkadaşıylda dans... Haberi Görüntüle

33 BİN TL PARA TEKLİF ETTİ

O anları kayıt altına alan eski çalışan ise ''Darp raporu alacağım. Sizi polise şikayet edeceğim" dedi. Olay sonrası arabasına binerek uzaklaşan Sicimoğlu ise görüntülerin yayınlanmasının ardından  eski çalışanı İşitmezoğlu'na 33 bin TL para teklif ettiğini iddia etti. 

Sicimoğlu'nun çalışanını 15 gün önce 33 bin TL ile işe başladığını ancak kameramanlık yaptırdığını iddia etti. 

Batı sıcaktan kavrulacak Doğu'da fırtına kopacak! 2 Temmuz 2024 Salı hava durumu... Batı sıcaktan kavrulacak Doğu'da fırtına kopacak! 2 Temmuz 2024 Salı... Haberi Görüntüle

SİCİMOĞLU'NDAN KUMPAS AÇIKLAMASI

Konuyla ilgili is Ayhan Sicimoğlu, "Sevgili dostlar, bir kumpas ve şantaj ile karşı karşıyayım. Videolar montaj ve eksiktir. Bana hakaret edilmiş ve iterek kafa ile vurmaya yeltelenilmiştir. Video planlanarak çekilmiştir. Bana yapılan fiziki saldırı kısmı yoktur veya çekilmemiştir." dedi.

27 Haziran 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 27 Haziran 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

KENDİSİNİ SAVUNDUĞUNU İDDİA ETTİ

73 yaşında olduğunu belirten Sicimoğlu,  "73 yaşındayım, fiili tecavüz karşısında kendimi savunmam gerekti o kadar. Hemen akabinde polise şikayette bulundum. Bu şahıstan ve olayın aslını bilmeden, görmeden bu işe müdahil olan 3. şahıslardan hukuki yollardan hesap sorulacaktır. Büyük paralar istendi, şantaja maruz kaldım ve boyun eğmedim. Olay bundan ibarettir..." dedi.

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

1

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading