Yandex Metrica

Ünlü yemek yazarı Vedat Milor trafik kazası geçirdi!

Ünlü yemek yazarı Vedat Milor trafik kazası geçirdi!

Ünlü yemek yazarı Vedat Milor'un da içerisinde bulunduğu araç trafik kazasına karıştı. Milor'un durumunun iyi olduğu öğrenilirken sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Yaşam

01.09.2024, 17:48

Türkiye'nin ünlü yemek eleştirmenlerinden olan Vedat Milor İstanbul Beyoğlu'nda Halıcıoğlu Mahallesi Karaağaç Caddesi'nde Vdat Milor'un içerisinde bulunduğu araç kaza yaptı. 

8 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 8 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

ARAÇTA HASAR MEYDANA GELDİ

Ünlü yemek eleştirmeninin şoförünün kullandığı araçta maddi hasar meydana gelirken Milor sosyal medya hesabından açıklama yaptı. 

Dilan Polat lüks hayatına geri döndü! Kardeşi Sıla Doğan önce paylaştı sonra sildi! Dilan Polat lüks hayatına geri döndü! Kardeşi Sıla Doğan önce... Haberi Görüntüle

VEDAT MİLOR SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

Milor X hesabından yaptığı açıklamada, "Emniyet kemeri takmasam ve hava yastığı çalışmasa benim için çok daha kötü olabilirdi. Şoför Fahrettin Bey'in bir eli ciddi hasar gördü. Yazmaktaki amacım ciddi bir soruna dikkat çekmek. Ülkemizde kavşak dönüşleri çok sorunlu ve belirsiz. Bize çarpan arkadaş düzgün bir insandı." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading