Yandex Metrica

Sitede Ara

Wanda Nara'dan intikam mı aldı? Mauro Icardi'nin eşini Arjantinli oyuncu China Suarez ile aldattığı iddia edildi!

Wanda Nara'dan intikam mı aldı? Mauro Icardi'nin eşini Arjantinli oyuncu China Suarez ile aldattığı iddia edildi!

Galatasaray'ın ünlü futbolcusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'yı Arjantinli oyuncu China Shancez ile aldattığı haberleri ortalığı karıştırdı. Wanda Nara'nın da Icardi'yi L-Gante ile aldattığı iddilarından sonra ikili arasında intikam savaşlar mı başladı?

Yaşam

12.07.2024, 12:41

Türkiye'nin başarılı futbol takımlarından olan Galatasaray da forma giyen 31 yaşındaki Mauro Icardi eşi Wanda Nara tarafından terk edildiği haberleri doğrulanmış Wanda Nara sosyal medya hesabından açıklama yaparak boşanacaklarını duyurmuştu.

1 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 1 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

WANDA NARA'NIN ICARDİ'Yİ ALDATTIĞI İDDİA EDİLDİ

Icardi'nin 2 çocuğunun annesi olan Wanda Nara'nın ise klibinde oynattığı ünlü rapçi L-Gante ile aldattığı iddiaları büyük yankı uyandırmış, çiftin ayrılmalarındaki en büyük neden olduğu iddia edilmişti. 

Özcan Deniz kız kardeşini 'yayınlarım' diyerek tehdit etmişti! O videonun sırrı çözüldü! Özcan Deniz kız kardeşini 'yayınlarım' diyerek tehdit etmişti! O videonun... Haberi Görüntüle

İCARDİ ARJANTİNLİ OYUNCUYLA İNTİKAM MI ALDI?

Çiftin boşanma iddiaları sonrasında ise İcardi'nin ise Wanda Nara'yı Arjantinli oyuncu China Shancez ile aldatığı iddia edildi. 

İrem Derici o sözleri söylediğine bin pişman oldu! DM kutum nüfus kağıdıyla doldu! İrem Derici o sözleri söylediğine bin pişman oldu! DM kutum... Haberi Görüntüle

İCARDİ'YE GÖNDERMELİ PAYLAŞIM

China Shancez'in ise L-Gante'nin eski sevgilisi olduğu öğrenildi. Öte yandan İcardi'nin Wanda Nara ile ayrıldığını öğrenen Shancez'in ise sosyal medya hesabından 'Unas ganas dehablar (Konuşma arzusı)' paylaşımı da Icardi'ye gönderme olarak algılandı. 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading