Yandex Metrica

DOLAR

33.98

%0.05 expand_less

EURO

37.73

%0 expand_less

ALTIN

2728.30

%0.04 expand_less

BIST

9771.16

%0 expand_less

BTC ($)

52845.59

%0 expand_less

Whatsapp'a yeni özelliğini duyurdu: Sohbet ve aramalara kolay erişim sağlayacak

Whatsapp'a yeni özelliğini duyurdu: Sohbet ve aramalara kolay erişim sağlayacak

Milyarlarca kişi tarafından kullanılan mesajlaşma uygulaması Whatsapp yeni gelecek olan özelliğini duyudu. Artık kullanıcılr favorilere kişileri ekleyebilecek ve daha kolay bir şekilde mesaj ve arama işlemlerini gerçekleştirebilecek. 

Yaşam

18.07.2024, 15:42

Dünya çapında milyarlarca kişi tarafından kullanılan Whatsapp uygulamasının sunduğu yeni özellikler kullanıcılarını heyecanlandırdı. Whatsapp üzerinden mesajlaşma haricinde, görüntülü sohbet sesli arama, hikaye ekleme gibi özellikler kullanıcılar tarafından sık sık kullanılırken uygulama içerisine bir yenilik daha geliyor. 

Mauro Icardi'nin yeni arabası dudak uçuklattı! Aracın fiyatı Young Boys takımının 3 katı! Mauro Icardi'nin yeni arabası dudak uçuklattı! Aracın fiyatı Young Boys... Haberi Görüntüle

FAVORİ ÖZELLİĞİ GELİYOR

Gruplar halinde sohbet edebilme, birden fazla kişiye mesajgöndere blme gibi birçok farklı imkanı kullanıcılarına sunan Whatsapp sohbet özelliklerine bir yenisini daha ekliyor. Whatsapp artık 'Favoriler' ismiyle yeni özelliğini duyurdu.  Artık Whatsapp üzerinden sohbet edilen kişileri seçebilecek görüşmek istediklerinize kolaylıkla erişebileceksiniz. Görüşmek istediğiniz kişiye kolaylıkla öncelik vererek anında ulaşım sağlanabilinecek.

 

Özcan Deniz kız kardeşini 'yayınlarım' diyerek tehdit etmişti! O videonun sırrı çözüldü! Özcan Deniz kız kardeşini 'yayınlarım' diyerek tehdit etmişti! O videonun... Haberi Görüntüle

İLETİŞİM DAHA KOLAY HALE GELECEK

Yeni özellik sohbet sekmesinde en üst kısımda yer alan butonda karşımıza çıkacak. Favoriler butonuna tıklayarak fabroilere eklenilen kişi ve gruplar belirlenecek. Sekmeye geçiş yaparak hızlı ulaşma imkanı sağkanacak. Favorilere yeni kişi eklemek için ise ayarlar sekmesinden Favoriler, sonrasında ise favori kişi ekle seçeneklerine tıklanılması gerekiyor. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading