Yandex Metrica

Sitede Ara

Yasemin Şefkatli'den İdo Tatlıses itirafı! Kıskançlık açıklaması çok konuşuldu!

Yasemin Şefkatli'den İdo Tatlıses itirafı! Kıskançlık açıklaması çok konuşuldu!

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, 2021 yılında dünyaevine girdiği Yasemin Şefkatli ile 22 Ocak'ta ikiz bebekleri dünyaya gelmişti. İkilinin katıldıkları bir progrmada kıskançlık açıklamaları çok konuşuldu.

Yaşam

28.08.2024, 16:31

İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna'dan olan oğlu İdo Tatıses, Yasemin Şefkatli ile 2021yılında görkemli bir törenle evlenmiş, 22 Ocak 2024 yılında ise İbrahim Ayel ve Sina Emir adında ikiz bebekleri olmuştu. 

Okullar açılıyor uzmanlar uyarıyor! Bitler çocuğunuzun kabusu olmasın! Okullar açılıyor uzmanlar uyarıyor! Bitler çocuğunuzun kabusu olmasın! Haberi Görüntüle

''YAPIŞIK YAŞIYORUZ''

Ünlü çift Saba Tümer'le Bu Yaz adlı Youtube programına konuk oldu. Yasemin Şefkatli annelik hakkında açıklamalarda bulunarak, “Yasemin'e çok alıştım. Hep yan yana olalım istiyorum" dedi.

İnsanların kıskançlık yaptığını düşündüklerini belirterek,  “İnsanlar kıskançlık gibi algılıyor ama hiç öyle değil, biz birbirimize çok yapışık yaşıyoruz” dedi. 

Ani düğün kararının nedeni belli oldu! Ünlü oyuncu Pınar Deniz anne oluyor! Ani düğün kararının nedeni belli oldu! Ünlü oyuncu Pınar Deniz... Haberi Görüntüle

'ARAMIZDA KISKANÇLIK YOK'

İdo Tatlıses ise,  "Bizim aramızda öyle kıskançlık, 'Şuraya gidemezsin', 'Buraya gidemezsin' yoktur. Biz sadece birbirimize çok bağlı yaşadığımız için bazı şeyleri yapıyoruz veya yapmıyoruz" dedi.

Sık sık sosyal medya hesaplarından ikiz bebekleri ile poz veren ünlü çiftin geçtiğimiz günlerde bebekleri 7 aylık oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading