Yandex Metrica

Sitede Ara

Yaza bambaşka girdiler: Aslı Enver, Melek Mosso, Hazal Kaya! İşte ünlülerin yeni imajları!

Yaza bambaşka girdiler: Aslı Enver, Melek Mosso, Hazal Kaya! İşte ünlülerin yeni imajları!

Yaz ayına hızlı giriş yapan ünlüler camiasında, birçok yıldız isim yeni imajıyla sosyal medyayı salladı. Türkiye'nin sevilen sanatçılarından olan aslı Enver, Hazal Kaya, Farah Zeynep Abdullah, Melek Mossa gibi yıldızlar imaj tazeledi. 

Yaşam

24.06.2024, 16:06

Kariyerleri ve özel hayaatları ile çok ses getiren ünlü oyuncu ve şarkıcılar bu kez imajalrıyla gündeme geldi. Birçok ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yaza farklı bir tarzla giriş yaptıklarını duyurdu. Hayranlarından binlerce beğeni alan ünlü yıldızların yeni imajları ise herkesi şaşırttı. 

Özel hayatıyla ve sahnedeki tazıyla gündeme gelen, eşsiz sesi ile konserlerde rüzgar gibi esen 35 yaşındaki ünlü şarkıcı Melek Mosso saçlarını kızıla boyattı. Şarkıcı Mosso, ''Saçımı başımı beğenirken bir maşallah deyin içinizden. Dünden beri belim doğrulmuyor. Neredeyse sahneden düşecektim. Maşallah deyin" ifade ederek sosyal medyada paylaşımda bulundu.

Farah Zeynep Abdullah'ta saç rengini değiştirerek sarıya boyattığı anları sosyal medya hesabından duyurdu. 

Ünlü oyuncu Hazal Kaya'da saçlarını küt keserk sosyal medya hesabında paylaşımda bulundu. Kaya, "Saçlarımı bu video ile göstereyim. Belli ki bir süre havalı pozlar kısmet olmayacak" dedi.

Özge Özpirinçci'de radikal bir karar alarak saçlarında değişikliğe gitti. Ünlü oyuncu, 'Ben bu saça hala alışamadım' diyerek paylaşımda bulundu.

Melis Sezen'de yeni bir karar alaraj saçlarını siyaha boyamış ve büyük beğeni toplamıştı.

Oyuncu Nur Fettahoğlu'da saçlarını sarıya boyatarak yeni imajını sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı.

Ünlü oyuncu Aslı Enver'de kızı Elay'ı kucağına aldıktan sonra imajını değiştirdi. Ünlü oyununun son hali ise İstanbullu Gelin dizisinde canladnırdığı Süreyya karakterine benzetildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading