Yandex Metrica

Sitede Ara

Yeni aşkını buldu mu? Torreira'dan ayrılan Devrim Özkan Formula1 pilotu ile görüntülendi!

Yeni aşkını buldu mu? Torreira'dan ayrılan Devrim Özkan Formula1 pilotu ile görüntülendi!

Türkiye'nin başarılı kadın oyuncularından olan Devrim Özkan Lucas Torriera'dan ayrılmasından sonra yeni aşkını buldu. Ünlü oyuncu Formula1 pilotu Cem Bölükbaşı ile bir mekan çıkışı görüntülendi.

Yaşam

17.08.2024, 16:27

Ramo, Vuslat, Vatanım Sensin, Rüya, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizilerinde rol alan 25 yaşındaki ünlü oyuncu Devrim Özkan geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışı görüntülendi. 

29 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 29 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

TORREİRA İLE YOLLARI AYIRMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın ünlü yıldızı Lucas Torreira ile aşk yaşayan ancak sonrasında sosyal medya hesaplarından birbirlerini takipten çıakrarak yolları ayıran Özkan magazin muhabirleri tarafından görüntülendi.

İbrahim Çelikkol'un ünü dünyaya yayıldı! İtalya'dan bu alanda ödül alan ilk erkek oldu İbrahim Çelikkol'un ünü dünyaya yayıldı! İtalya'dan bu alanda ödül alan... Haberi Görüntüle

FORMULA1 PİLOTU İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Tv100'ün haberine göre, Özkan dün akşam bir mekan çıkışı Formula1 pilotu Cem Bölükbaşı ile görüntülendi. Özkan, muhabirlerin sözlerine verdiği yanıt ile şaşkınlık yarattı.

Özkan muhabirlerin 'Hayırlı olsun' sözlerine, "Neye hayırlı olsun diyelim?" diyerek şaşkınlığını belirtti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading