Yandex Metrica

Yeni sezonda olmayacak! Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen ayrılık nedenini bir bir açıkladı!

Yeni sezonda olmayacak! Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen ayrılık nedenini bir bir açıkladı!

Kızılcık Şerbeti'nde Çimen karakterini canlandıran Selin Türkmen dizinin yeni sezonunda yer almayacağını duyururken diziden ayrılık nedenini de bir bir açıkladı. Ünlü oyuncu kariyerine nasıl devam edeceğiyle ilgili sevenlerini bilgilendirdi. 

Yaşam

02.07.2024, 17:58

Show TV ekranlarında izlenme rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinde Çimen karakterini canaldıran Selin Türkmen, başarılı oyunculuğu ile kendine hayran bırakmıştı.

Serdar Ortaç'ın oyuncağı elinden alındı! TikTok hesabı kapatılan şarkıcı söyledikleriyle pes dedirtti! Serdar Ortaç'ın oyuncağı elinden alındı! TikTok hesabı kapatılan şarkıcı söyledikleriyle... Haberi Görüntüle

SELİN TÜRKMEN DİZİDEN AYRILMA NEDENİNİ AÇIKLADI

Magazin dünyasında sık sık adını duyurmayı başaran genç oyuncu katıldığı bir etkinlikte görüntülendi ve diziden neden ayrıldığını açıkladı. Ünlü oyuncu diziden senaryo gereği ayrıldığını söyleyerek, okuluna devam etmek istediğini açıkladı.

Pankreas kanserine yakalanmıştı! Tanyeli 'dilenci değilim' diyerek destek olan sanatçıları açıkladı! Kenan Doğulu, Sibel Can, Yıldız Tilbe... Pankreas kanserine yakalanmıştı! Tanyeli 'dilenci değilim' diyerek destek olan sanatçıları... Haberi Görüntüle

DİZİDE YAPRAK DÖKÜMÜ YAŞANDI

Dizinin sezon finaline ise Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz'da diziden ayrılan isimler arasında yerini aldı. 

Dizinin yeni sezonu merakla beklenirken kadroya  kimlerin dahil olacağı ise henüz bilinmiyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading