Yandex Metrica

Yeni yaşını böyle kutladı! Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya 32 yaşında!

Yeni yaşını böyle kutladı! Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya 32 yaşında!

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisiyle son dönemlerde adını duyurmayı başaran ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya 32 yaşına girdi. Ünlü oyunucnun sosyal medya paylaşımına sevenleri ve ünlü oyuncular yorum yağdırdı.

Yaşam

01.07.2024, 17:43

Son dönemlerde ünlü şarkıcı Mert Demir ile aşk yaşamaya başlayan ve sık sık birlikte görüntülenmekten çekinmeyen Serenay Sarıkaya geçtiğimiz günlerde sevgilisinin konserinde doyasıya eğlenmişti.  Magazin dünyasında adından sıkça söz ettirmeyi başaran Sarıkaya 11 milyon takipçili instagram hesabından doğum günü paylaşımında bulundu.

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ölümden döndü! Görünmez kazayla hayatının şokunu yaşadı! Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ölümden döndü! Görünmez kazayla hayatının şokunu... Haberi Görüntüle

SERENAY SARIKAYA 32 YAŞINDA

Türkiye'nin sevilen sanatçılarından olan Serenay Sarıkaya 32 yaşına girdiğini sosyal medya hesabından duyurdu. 

Aile, Şahmaran, Kimler Geldi Kimler Geçti dizisiyle son dönemlerde ününe ün katan başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya doğum gününe özel kareler paylaştı.

O isme çok şaşıracaksınız! 'Çirkin Kral'ı canlandıracak Yılmaz Güney filminin başrol oyuncusu belli oldu! O isme çok şaşıracaksınız! 'Çirkin Kral'ı canlandıracak Yılmaz Güney filminin... Haberi Görüntüle

BİNLERCE YORUM VE BEĞENİ YAĞDI

Ünlü oyunucnun 1 Temmuz doğum günü pozlarına ise Ece Sükan, Boran Kuzum, Ebru Akel, Metin Akdülger gibi isimler yorum yaptı. 

Serenay Sarıkaya'nın sosyal medya hesabı instagram üzerinden elinde mumla paylaştığı fotoğrafın altına 'Bayanlar ve baylar 32' açıklamasında bulundu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading