Sitede Ara

Yeşilçam'ın ünlü yıldızı isyan etti! Geçim sıkıntısı yaşayan Serpil Örümcer başına gelenleri ağlayarak anlattı!

Yeşilçam'ın ünlü yıldızı isyan etti! Geçim sıkıntısı yaşayan Serpil Örümcer başına gelenleri ağlayarak anlattı!

Yeşilçam'ın sevilen sanatçılarından olan 'bayan Bacak' lakaplı Serpil Örümcer geçimini sağlamak için tezgah açtığı öğrenildi. Ünlü oyuncu ara kazanmasına izin vermeyen zabıtalara ise isyan etti.

Yaşam

05.07.2024, 15:52

1997 yılında Milliyet'in düzenlediği güzellik yarışmasına katılan ve 14 yaşından beri oyunculuk ve şarkıcılık yapan Örümcer bir döneme damgasını vurmuş 'Bayan Bacak' lakabıyla tanınmıştı. Dönemin ünlü sanatçılarından Berkant ile tanışıp evlenen ünlü oyuncu bir yıl evli kaldıktan sonra kızları Fulya'nın dünyaya gelmesinin ardından yolları ayırmıştı. 

3 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 3 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

SERPİL ÖRÜMCER İSYAN ETTİ

Yeşilçam'ın ünlü oyuncularındna olan 72 yaşındaki Serpil Örümcer, uzun yıllar ekranlardan uzak yaşamaya başlasada son dönemlerde adını sıkça duyurmayı başardı. 

Örümcer son olarak Fatih'te bulunan Ayın Biri Kilisesi önünde tezgah açarak geçimini sağladığı öğrenildi. 

26 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 26 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

ZABITALAR TEZGAH AÇMASINA İZİN VERMEDİ

Bayan Bacak lakaplı ünlü oyuncu zabıtaların kendisine ürünleri satmaması için zorluk çıkardığını belirterek, “Burası benim ekmek teknem, buradaki herkes beni sever ve bilir. Ayda bir gün buraya gelip tezgah açmama bile izin vermiyorlar. Bir ay gelip satış yaparsam diğer ay gelmeme müsaade etmiyorlar. Mecbur olmasam Küçükçekmece’den buralara kadar gelmem. Pazara çıkarak ufak tefek ihtiyaçlarımı karşılıyorum ama ekmek paramı kazanmama bile izin vermiyorlar. Bu durumdan gerçekten bıktım.” ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading