Yandex Metrica

Yeşilçam'ın yıldızı Ahu Tuğba'dan kötü haber! Kızı sevenlerinden dua istedi!

Yeşilçam'ın yıldızı Ahu Tuğba'dan kötü haber! Kızı sevenlerinden dua istedi!

Türkiye'nin başarılı oyuncularından olan 68 yaşındaki ünlü oyuncu Ahu Tuğba Nisan ayında Los Angeles'te geçirdiği trafik kazası sonrası ameliyat olmuş yoğun bakıma alınmıştı. Ancak ünlü oyuncunun durumunun iyi olmadığı elini kullanamadığı öğrenilirken durumunun kötüye gittiği öğrenildi. Kızı ise sevenlerinden dua istedi.

Yaşam

18.06.2024, 16:28

Dokunmayın Şabanıma, Elveda Dostum, Taçsız Kraliçe, Kayıp Kızlar, Banker Bilo, Damga gibi filmlerde boy gösteren 68 yaşındaki Ahu Tuğba Nisan Amerika'da geçirdiği trafik kazası sonrasında ameliyata alınmıştı.

Simge Sağın'dan Galatasaraylı taraftarlara sitem: Evli olmasına rağmen bana 'yenge' dediler! Simge Sağın'dan Galatasaraylı taraftarlara sitem: Evli olmasına rağmen bana 'yenge'... Haberi Görüntüle

AMERİKA'DA KAZA GEÇİRMİŞTİ

Amerika'nın Los Angeles kentinde trafikte araç kullanırken aldığı haberle sinirlenmiş sonrasında ise trafik kazası geçirmişti. Ünlü oyuncunun kaburgasının kırılması sonucunda acil ameliyata alınmış, sonrasında ise 3 hafta boyunca  yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı.

Hayranlarını uyardı! Şarkıcı Hande Yener'den çok konuşulacak evlilik açıklaması! Hayranlarını uyardı! Şarkıcı Hande Yener'den çok konuşulacak evlilik açıklaması! Haberi Görüntüle

DURUMUNUN CİDDİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Magazinsortie'de yer alan habere göre ise ünlü sanatçının fizik tedavi altına alınmasının ardından, evinde rahatsızlandığı öğrenildi. Ünlü oyuncu Tuğba'nın 8 saat süren operasyonu sonrasında, kızı ilaçların ağır geldiğini, elini kullanamadığını belirterek durumunun ciddi olduğunu açıkladı. 

Sinan Akçıl ile iki kez evlenip boşanmıştı! Burcu Kıratlı neden boşandıklarına ilişkin yeni bir itirafta bulundu! Sinan Akçıl ile iki kez evlenip boşanmıştı! Burcu Kıratlı neden... Haberi Görüntüle

KIZI SEVENLERİNDEN DUA İSTEDİ

Ahu Tuğba'nın kızının yaptığı açıklamada sevenlerine, "Şoktayım, elimi kaldıramıyorum. İlaçlar ağır geliyor. Yemek yiyemiyorum. Doktorlar geçer diyor ama moralim sıfır" duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading