Yandex Metrica

Yıldız Tilbe ve Teoman üzerinde şarkı söyledi! Yetkililer Bodrum Antik Tiyatro'daki lahit için harekete geçti!

Yıldız Tilbe ve Teoman üzerinde şarkı söyledi! Yetkililer Bodrum Antik Tiyatro'daki lahit için harekete geçti!

Bodrum Antik Tiyatro'da sahne alan Yıldız Tilbe sahnede duran lahite çıkıp şarkı söylemesi viral olmuştu. Sonrasında aynı sahnede Teoman ise lahite yatarak şarkılarını seslendiriş ekiplerin ise harekete geçmesine neden olmuştu. Bu kez ise Göksel'in konser esnasında lahite çıkıp şarkı söylememesi için ise özel güvenlik görevlisi lahitin başında bekledi. 

Yaşam

26.07.2024, 12:10

2002 yılında Bodrum'dabulunan Antik Tiyatro konser alanı olarak kullanıma açılmmış birçok ünlü isim ise şarkılarını yaz aylarında sevenlerine seslendirmek için sahnede yerini almıştı. Ancak sahnede yer alan 'Altar taşı' ise sahneden kaldırılmadı. 

5 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 5 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

YILDIZ TİLBE LAHİTE ÇIKTI

Ancak 20 Haziran günü ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe sahnede şarkı söylediği sırada taşın üzerine çıkmış, lahit olduğunu öğrenince korkup kendini yere atmıştı. Tilbe'nin o anları sosyal medyada viral olurken ünlü şarkıcının korkması ise dikkatlerden kaçmadı. 

'Ona olan aşkım hiç bitmeyecek' demişti! Hülya Avşar'dan şaşırtan Acun Ilıcalı hamlesi! 'Ona olan aşkım hiç bitmeyecek' demişti! Hülya Avşar'dan şaşırtan Acun... Haberi Görüntüle

TEMOAN LAHİTE YATTI

Sonrasında ise 23 Temmuz günü Bodrum Antik Tiyatro'da Türkiye'nin sevilen rock şarkıcısı Teoman'da ensevilen parçalarını hayranlarına seslendirmişti. Ünlü şarkıcı ise sahnede bulunan lahitin üzerine yatarak şarkı söylemesi yetkilileri harekete geçirdi. 

Sibel Can mahkemeye koştu: Telafisi olmayan maddi manevi zarara uğradım... Sibel Can mahkemeye koştu: Telafisi olmayan maddi manevi zarara uğradım... Haberi Görüntüle

YETKİLİLER ÖNLEM ALDI

Sanatçıların taşın üzeine çıkarak şarkı söylemesine ilişkin yetkililerden yeni bir çözüm geldi. Dün akşam Göksel'in verdiği konserde lahitin kenarında güvenlik görevvlisi dikkatlerden kaçmadı. Şarkıcı Göksel ise durumı fark edince sahnede espirili bir dille,  “İnsanın bu taşı sahnede görünce bir oturası geliyor. Tabii olacak iş değil. Siz burada böyle oturacağınıza bence kulise sanatçıları uyaran bir yazı asın, daha mantıklı olur. Sizin de işiniz çok zor, taşı koruyorsunuz hem de sanatçılardan. Ama olan oldu, oturan oturdu. Bu konu her yaz gündeme geliyor. Ama böyle korunduğunu ilk kez gördüm” dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading