Yandex Metrica

Sitede Ara

Yıldız Tilbe'den büyük itiraf! Annesi hakkındaki tüm gerçekleri ilk kez anlattı: Ne yaptıya beni...

Yıldız Tilbe'den büyük itiraf! Annesi hakkındaki tüm gerçekleri ilk kez anlattı: Ne yaptıya beni...

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe Alaçatı'da sahne aldı. 58'inci doğum gününü kutlayan ünlü şarkıcı duygusal bir konuşma gerçekleştirdi. Tilbe annesinin kendisini doğurmak istemediğini düşürmek için her şeyi yaptığını anlattı. 

Yaşam

18.07.2024, 11:13

Türkiye'nin sevilen ünlü isimlerinden olan, Delikanlım, Çabuk Olalım Aşkım, Ama Evlisin, Dizine Dursun gibi şarkıları seslndiren 58 yaşındaki ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe geçtiğimiz akşam Alaçatı'da sahne aldı.

Ünlü şarkıcının doğum günü olduğu ve sahnede yeni yaşını hayranlarıyla kutlayan Tilbe anne ve babası hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ailesinin istediği bölümü yazdı! Kazanınca ağlama krizine girdi! Genç kızın videosuna tepki yağdı! Ailesinin istediği bölümü yazdı! Kazanınca ağlama krizine girdi! Genç kızın... Haberi Görüntüle

'BENİ DÜŞÜREMEMİŞ'

Şarkıcı Tilbe annesinin kendisini doğurmak istemediğini belirterek, “Rahmetli annem 6 kız doğurmuş. Bana hamile kalınca ‘Bu da kız olur’ diye ilaç içip kendini zehirlemiş, yüksekten atlamış, ne yaptıysa beni düşürememiş. Bana ‘Çekeceğin varmış’ diyordu. Sizinle görüşeceğimiz varmış.” ifade etti. 

7 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 7 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

''BÜTÜN BABALAR BÖYLE SEVSE''

Babasının kendisini sevdiğini belirten ünlü şarkıcı, “Babam bize ‘Sizin bir tırnağınızı 10 erkeğe değişmem’ derdi. Keşke bütün babalar kızlarını öyle sevse. Babam bizi o kadar çok seviyordu ki, sonra hiçbir sevgi beni ikna edemedi.” ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading