Yandex Metrica

Yıllar sonra yeniden! Sinem Kobal yeni filmiyle setlere geri döndü! İşte filmin vizyon tarihi

Yıllar sonra yeniden! Sinem Kobal yeni filmiyle setlere geri döndü! İşte filmin vizyon tarihi

Türkiye'nin başarılı kadın sanatçılarından olan Sinem Kobal, Selena dizisiyle büyük yankı uyandırmış uzunca bir süre setlere ara vermişti. Ünlü oyuncu yeni filmiyle setlere geri dönüş paylaşımı yaptı.

Yaşam

13.08.2024, 17:57

2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile dünyaevine giren ve 2020 yılında kızı Lalin, 2022 yılında Leyla'yı kucağına alan Kobal uzun süredir ekranlardan uzak devam etmekteydi. 

12 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 12 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

7 YIL SONRA GERİ DÖNÜYOR

Ünlü oyuncu Kobal 7 yıl aradan sonra 'Her Şeyin Başı Merkür' filminde başrol oynayacağı öğrenildi.

Ünlü oyuncu setten ilk kareleri, "Başladık. Merhaba Elif Akay. 13 Aralık’ta sinemalarda Kavuşmak için çok heyecanlıyım, görüşürüz" notunu düşerek paylaştı.

30 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 30 Ağustos 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

ALP NEVRUZ İLE BAŞROL PAYLAŞACAK

Sinem Kobal, yeni filminin boşrolünü Alp Nevruz ile paylaşırken dizinin yönetmen koltuğuna ise Ali Balcı'nın oturacağı öğrenildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading