Yıllar süren kavgaya bir yenisi daha eklendi! Seren Serengil'den Gülben Ergen'e ağza alınmayacak sözler!

Yıllar süren kavgaya bir yenisi daha eklendi! Seren Serengil'den Gülben Ergen'e ağza alınmayacak sözler!

Seren Serengil ve ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in arasında yıllar süren tarışma yeniden alevlendi. Gülben Ergen yeni rastalı saçlarıyla sosyal medyada paylaşım yapında Seren Serengil kendi rastalı saçlarını paylaşarak Ergen'e hakaret etti.

Yaşam

08.07.2024, 17:56

Uzun yıllar çok yakın iki arkadaş olan ünlü sosyetik Seren Serengil ve ünlü şarkıcı Gülben Ergen aralarında çıkan tartışma sonrasında yolları ayırmış magazin dünyasında çok konuşulacak olaylara imza atmışlardı.

4 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 4 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

GÜLBEN ERGEN YENİ İMAJINI PAYLAŞTI

51 yaşındaki ünlü sanatçı Ergen, yeni imajıyla sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak rastalı saçlarını hayranlarıyla paylaştı. Ergen'in o fotoğraflarına binlerce beğeni yağarken Ergen'in o pozlarına ise Seren Serengil'den şaşırtan bir eleştiri geldi. 

Yedi dakika sürecek, 7 yıl etki edecek! O tarihte Güneş tutulması gerçekleşecek Yedi dakika sürecek, 7 yıl etki edecek! O tarihte Güneş... Haberi Görüntüle

SEREN SERENGİL AĞIR SÖZLER SARF ETTİ

Gülben Ergen'in rastalı daçlarıyla yaptığı paylaşıma, Seren Serengil kendi sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, ''Marttaki Afrika seyhatinde saçlarımı örgü yaptırmıştım, aynısını yaptır atamam. Hayatın boyunca ne yapsam hepsini taklit ettin ona alışığızda da senin koca kafana olmamış birde sen çok alaturka bir kadınsın. Sende vizyon yok o kadar komik olmuşsun be teyzem 46 beden alt 46 beden kafa yeni dünya olmuşsun" dedi.

Gülben Ergen'in o paylaşımına eleştirisini sürdüren Serengil bir paylaşım daha yaparak, "Bu saç modeli koca kafalılara yakışmıyor" açıklamasını yaptı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading