Yıllardır yaşam savaşı veriyor! Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli'den eşine şaşırtan teklif!

Yıllardır yaşam savaşı veriyor! Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli'den eşine şaşırtan teklif!

Ünlü oryantal Tanyeli son iki yıldır pankreas kanseriyle mücadele ederken geötiğimiz gün eşi İlker Sünnili ile 11'inci evlilik yıl dönümünü kutladı. Ünlü oryantel samimi açıklamalarıyla herkesi duygulandırırken eşine sunduğu teklif ise herkesi şok etti.

Yaşam

23.07.2024, 11:39

Bir zamanlar Türkiye'nin en bilinen oryantellerinden olan Tanyeli son bir kaç yıldır pankreas kanseri ile mücadele ediyor. Ünlü oryantel Tanyeli, yakın dostları ile birlikte bir otelde eşi İlker Sünnili ile 11'inci evlilik yıldönümlerini kutladı. 

10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 10 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

EŞİNE ''GİT HAYATINI KUR'' DEDİ

Beyoğlu Impera Otel'de evliliklerini kutlayan Tanyeli basın mensuplarına da samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü oryantel, eşi İlker Sünnili hakkında, "Bizim için çok güzel bir gün. Çok zorlu bir mücadeleden geçiyoruz 1.5 yıldır. Ben ona 2 veya 3 kere de git dedim. Çünkü bu süreçte süreci yaşayan için çok zor. Hayatımda ilk defa kendimi düşünür oldum, çok hırçınlaştım, çok öfkeli anlarım oldu. Bu süreci yaşayan kadar yaşayanın yanında olmak da çok ama çok ağır bir süreç. Katlanmak çok zor çünkü, fiziksel olarak değişiyoruz ve bazen ruh hali olarak değişiklikler yaşıyoruz. Bu süreçte bir kaç kez eşime dedim ki git kendine bak, kendi hayatını kur.'' dedi.

Amak-ı Hayal nedir, kimin eseri? Amak-ı Hayal'ın konusu ne? Amak-ı Hayal nedir, kimin eseri? Amak-ı Hayal'ın konusu ne? Haberi Görüntüle

'ÇOK TALİHSİZ BİR ADAM'

Çok talihsiz bir adam diyerek düşüncelerini açıklayan Tanyeli, ''Ben kendime katlanamıyorum başkasının bana katlanması daha zor. Ama gitmedi, o eski eşini de kanserden kaybetti. Çok talihsiz bir adam bu süreci benimle de yaşıyor ama yine de bırakmadı beni. Gitmedi bir yere. Onun için çok zor. Ama ben güçlüyüm, Allah'ın izniyle atlatacağım." dedi.

9 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 9 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

EŞİNİN SÖZLERİNE DUYGULANDI

Eşi İker Sünnili ise harika zamanlargeçirdiğini belirterek, ''Harika zamanlarımız oldu 11 yılda. Zor zamanlarımız oldu, harika zamanlarımız oldu. Koşturduğumuz anlar oldu ama bir şekilde hayat devam ediyor. Şu anki hayatımız Allah'a şükür güzel ama çok daha güzel olacak. Zor bir süreç atlatıyoruz bu günler de geçecek. En önemli şey sabır, sabırlı olmak zorundasınız. Korkular ister istemez oluyor ama Rabbim yol gösteriyor.'' ifade etti. 

İlker Sünnili 'gerçek sevgiyi bulmuş insanlarız diyerek, ''Hastanede hiç tanımadığımız insanlar geldiler şifa için kendi yöntemlerini uyguladılar, okumaya gelenler oldu hiç tanımadıklarımız geldiler. Ben yurt dışından Tanyeli için geldim diyenler oldu. Okunmuş sular geldi bir çok şey geldi. Biz birbirimize karşı gerçek sevgiyi bulmuş insanlarız. Ben kendi karakterime göre ve kendi adıma göre yapmam gereken neyse onu yapıyorum." söyledi ve Tanyeli'yi duygulandırdı. 

Ünlü oryantel Tanyeli sevenlerinin ve arkadşalarının her zaman desteklediğini ve yalnız bırakmadığını belirterek, ''Mahremime aldığım, anlayabildiğim ya da yanlarında gülebildiğim insanlar benim için çok kıymetli. Camiada böyle çok dostum vardır. En doğal halimle bu insanların yanında ağlayabilirim, üzülebilirim, hastalıktan dolayı ağrılarım olur onlardan hiç çekinmem. Bu özel günde de bu özel insanlar yanımda olsun istedim. Hepsi benim için çok kıymetli çünkü çok uzun yol arkadaşlarım. Hepsi çok eski dostlarım. İyi ki varlar.'' dedi. 

5 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 5 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

ŞARKICI ZARA'DAN TANYELİ'YE DESTEK

Şarkıcı Zara'da Tanyeli'yi yalnız bırakmayarak, "Ben Çeşme'den apar topar geldim. İnsan dostlarıyla her anını paylaşabildiği an çok zengin. Zenginliğin tanımı maddi olarak değil bence. İnsanın dostlarının yanında olması bence en büyük zenginlik. Yarının ne getireceği çok da belli değil. O yüzden ben de Tanyeli'nin yanında olmak istedim. Onun bu hayata sımsıkı sarılması, vefası bizi ve doktorlarını çok sevindirdi." ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading