Yandex Metrica

Yılmaz Güney'in filmine ilk itiraz geldi! Usta oyuncu Nebahat Çehre filme tepki gösterdi!

Yılmaz Güney'in filmine ilk itiraz geldi! Usta oyuncu Nebahat Çehre filme tepki gösterdi!

Çirkin Kral lakaplı Yeşilçam'ın ünlü isimlerinden olan Yılmaz Güney'in hayatı film oluyor. Ünlü oyuncunun hayatını konu alacak filmde oyuncular yavaş yavaş netlik kazanırken filme itirazlarda gelmeye başladı. O itirazlardan ilki ise Güney'in eski eşi Nebahat Çehre'den geldi.

Yaşam

27.06.2024, 11:13

Yol, Duvar, Düşman, Zavallılar, Arkadaş, Umutsuzlar, Kaçaklar, Aç Kurtlar, At Avrat Silah gibi filmlerderol alan 'Çirkin Kral'lakaplı Yılmaz Güney'in hayatı film oluyor. 

1984 yılında hayatını kaybeden ünlü oyuncunun biyografi filminde Güney'i canlandıracak olan isim ise oyuncu İsmail Hacıoğlu oldu.

Ünlü sanatçının filmini ise Yılmaz Güney'in eski eşi, Fatoş Güney'in 'Camları Kırın Kuşlar Kurtuldun' kitabından uyarlanacağı öğrenildi.

1967-1968 yılları arasında Yılmaz Güney ile evli kalan Nebahat Çehre, "1988’den beri yalnızım. Sebebi yok. Hayatım sevgi üzerine kurulu. Sevmediğim ne işi yapar, ne de birlikteliği yaşarım. Fakat çok güzel evliliğim oldu" demişti. 

Hayranlarını uyardı! Şarkıcı Hande Yener'den çok konuşulacak evlilik açıklaması! Hayranlarını uyardı! Şarkıcı Hande Yener'den çok konuşulacak evlilik açıklaması! Haberi Görüntüle

FİLME İLK İTİRAZ ESKİ EŞİNDEN GELDİ

Nebahat Çehre'nin ise Yılmaz Güney'in filminin çıkacağı haberlerinden sonra filmde adının geçmesini istemediği öğrenildi. 

Çehre, 'İsteseydim film yapardım' diyerek, "Ben isteseydim çoktan film yapardım. Çok şey yaşadık ama bunların film olmasını ya da bir filmde geçmesini istemem. Yaşadıklarımız bizde kalsın. Zaten Fatoş Hanım'ın da bizden bahsedeceğini sanmıyorum" dedi.

Ünlü oyuncu sahneden düştü! Acılar içinde kıvranarak hastaneye kaldırıldı! Durumu kritik! Ünlü oyuncu sahneden düştü! Acılar içinde kıvranarak hastaneye kaldırıldı! Durumu... Haberi Görüntüle

TEDBİR KARARI ALDIRACAK

Ayrıca Çehre'nin ise filmde adının geçmemesi için tedbir kararı alacağı da öne sürüldü.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading