Yılmaz Morgül'den şaşırtan sokak hayvanları çıkışı: Ben hayvanım beni de...

Yılmaz Morgül'den şaşırtan sokak hayvanları çıkışı: Ben hayvanım beni de...

Türkiye'de başıboş köpek sorununa ilişkin kanun teklifine sanat camiasından sesler yükselmeye devam ediyor. Sokak hayvvanlarının uyuturlmasına ilişkin verilen teklife Yılmaz Morgül'de şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Yaşam

15.07.2024, 12:19

Türkiye'de son yıllarda artan köpek saldırıları sonrasında meclise verilen kanun teklifine ilişkin sanat camiasından sesler yükselmeye devam ediyor.  Grup halinde sokaklarda dolaşan başıboş köpeklere yönelik verilen kanun teklifine ilişkin hükümet harekete geçti. 

11 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 11 Ekim 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan,... Haberi Görüntüle

KANUN TEKLİFİ MECLİS'TE 

Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında Değişiklik yapılmasına Dair Kanun Teklifi meclise sunuldu. 

Çorum'da 8 kişi mantardan zehirlendi! Mantarları bakın nereden almışlar Çorum'da 8 kişi mantardan zehirlendi! Mantarları bakın nereden almışlar Haberi Görüntüle

''BENİ DE UYUTSUNLAR''

Meclise sunulan kanun telifine ilişkin ise Yılmaz Morgül'de tepki gösterdi. 60 yaşındaki Yılmaz Morgül bir mekan çıkışı, ''Bizi yaratan, hayvanları da yarattı. Ben de bir hayvanım, beni de uyutun.'' dedi. Ajda Pekkan, Tarkan, Sezen Aksu, Seren Serengil gibi ünlü isimler de tepki göstermişti.  

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

2

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading