Yandex Metrica

Yunan yarışmacıya aşkını ilan etmişti! Survivor Nefise aşkına sahip çıktı: Yunanistan'a gideceğim...

Yunan yarışmacıya aşkını ilan etmişti! Survivor Nefise aşkına sahip çıktı: Yunanistan'a gideceğim...

Survivor 2024 All Star yarı finalisti Nefise Karatay, Survivor Yunanistan yarışmacısı Fanis'e ilgi duyduğunu belirtmiş, sonrasında ise aşkını ilan etmişti. Ünlü yarışmacı yarışmanın bitmesinin ardından Yunanistan'a giderek Fanis'in ailesiyle tanışacağını duyurdu.  

Yaşam

25.06.2024, 17:27

Survivor All Star 2024 yarışmasına katılan ve Ogeday ile birlikte final mücadelesini vermişti. Yarışmayı ikincilikle tamamlayan ünlü survivor yarışmacısı Nefise Karatay, Survivor Yunanistan yarışmacısı Fanis'i yarışma esnasında görerek hayran kaldığını belirmiş sonrasında ise aşkını ilan etmişti. 

Ünlü oyuncu sahneden düştü! Acılar içinde kıvranarak hastaneye kaldırıldı! Durumu kritik! Ünlü oyuncu sahneden düştü! Acılar içinde kıvranarak hastaneye kaldırıldı! Durumu... Haberi Görüntüle

FANİS İÇİN YUNANİSTAN'A GİDİYOR

Ünlü yarışmacı Nefise katıldığı progrmada Fanis hakkında soruları yanıtladı ve Yunanistan'a gideceğini açıkladı. Nefise Karatay, "Aileye girdim ben artık. Annesi ve kardeşi beni çağırıyor, Yunanistan’a gideceğim. Fanis'in yarışmadaki başka bir kişiyle aşk haberleri çıktı, onu da sordum. 'Yarışmada olduğu için kamera karşısında bunları söyleyemiyorum ama hayatımda kimse yok. Lütfen Yunanistan’da görüşelim' dedi. Finale gidemiyorum ama aşkımı haykıra haykıra Yunanistan’a gideceğim. Ben bu çocuğa tutuldum, büyülenmiş gibiyim" dedi. 

Sosyal medya Nejat İşler'i konuşuyor! Bankanın reklam filminden para yerine farklı bir talepte bulundu! Gündeme oturdu! Sosyal medya Nejat İşler'i konuşuyor! Bankanın reklam filminden para yerine... Haberi Görüntüle

EŞCİNSELLİK İDDİALARINA YANIT VERDİ

Hakkında çıkan eşcinsellik iddialarına ise ünlü yarışmacı, "Benim cinsel yönelimim kesinlikle bir erkek ile olan ilişki. Klipleri gördükçe ben de çok şaşırdım. Kesinlikle şunu söyleyebilirim; eşcinsel değilim" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading