Sitede Ara

Yusuf Güney'den çok çarpıcı uzaylı açıklaması: İnsanları ölmeden önce klonluyorlar!

Yusuf Güney'den çok çarpıcı uzaylı açıklaması: İnsanları ölmeden önce klonluyorlar!

Astral seyahat yaptığını ve uzun süredir ortalıkta görünmediğini ifade eden ünlü şarkıcı Yusuf Güney son olarak katıldığı bir programda uzaylıların insan DNA'larını ölmeden önce klonladıklarını söylemesi günem oldu.

Yaşam

05.07.2024, 18:44

Türkiye'nin en sevilen şarkıcılarından olan ve bir döneme damgasını vurmuşş 39 yaşındaki Yusuf Güney bir kez daha astral seyahete ilişkin açıklamalarıyla gündem oldu.

Buket Aydın'ın youtube programına konuk olan Yusuf Güney Raft kanalına konuk oldu. Güney uzaylılar ile ilgili açıklamalarıyla gündem olurken DNA'larının uzaylılar atarafından klonlandığını söyledi. Güney öldükten sonra ruhunun geri geldiğini ancak insani herhangi bir duygu hissetmediğini vurguladı. 

25 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu... 25 Eylül 2024 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç,Aslan, Başak,... Haberi Görüntüle

''DNA'LARIMIZI ALIP KLONLUYORLAR''

Güney, '' Ölmeden önce ensenizden DNA'nızı alıyorlar küçük cam kavanozda saklıyorlar. Siz öldükten bir yıl sonra yenileniyorsunuz. İster kendi ister başka bir bedeninizde sizi geri getiriyorlar. Eski duygularınız kalmıyor. O şekilde gelen insanlar kontrol altında oluyor.'' dedi. 

Tarih yeniden yazılıyor! Fidan dikerken tesaüfen bulundu! Elazığ'da yüzlerce yıllık tarihi eserler keşfedildi! Tarih yeniden yazılıyor! Fidan dikerken tesaüfen bulundu! Elazığ'da yüzlerce yıllık... Haberi Görüntüle

JOE BİDEN'İ ÖRNEK GÖSTERDİ

Ayrıca Güney, garip tavırları olan Joe Biden hakkında konuştu. Görülmeyen varlıklarla diyalog kurduğu ve acayip hareketlerinin nedeninin uzaylılar tarafından klonlandığına bağladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading